yigithandeniz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
- Bütçe
- 2000
film izlemelik internette takılmalık sıfır monitör önerisi yapar mısınız
öncelikle teşekkür ederim hocam bir sorum olacak alakası var öı bilmiyorum gecikme süresinin oyun dışında kullanımda herhangi bir eksisi olur mu hissettirir mi gecikmenin çok olduğunu
Benim huawei 2k monitörüm var 4ms yazıyor ama ben hissetmedim fazla. Elbet yazılımsal değilse oyunlarda hissediliyordur ama çok abartacak derecede değil. Önemli olan input lag değerleri vs var onlar önemli. Siz zaten anladığım kadarı ile çok oyun amaçlı kullanmayacaksınız sıkıntı olmaz rahat olunöncelikle teşekkür ederim hocam bir sorum olacak alakası var öı bilmiyorum gecikme süresinin oyun dışında kullanımda herhangi bir eksisi olur mu hissettirir mi gecikmenin çok olduğunu
tamamdır çok teşekkür ederimBenim huawei 2k monitörüm var 4ms yazıyor ama ben hissetmedim fazla. Elbet yazılımsal değilse oyunlarda hissediliyordur ama çok abartacak derecede değil. Önemli olan input lag değerleri vs var onlar önemli. Siz zaten anladığım kadarı ile çok oyun amaçlı kullanmayacaksınız sıkıntı olmaz rahat olun![]()
mağaza yakınımdaymış yarın arayıp soracağım elime yarın para geçecek nakit yok maalesef yoksa güzel fiyatmış gördümDün keşke pckolik monitorü alaydiniz hocam
Magazada bulabilirsnz büyük ihtimal hocam kacirmayin 144hzmağaza yakınımdaymış yarın arayıp soracağım elime yarın para geçecek nakit yok maalesef yoksa güzel fiyatmış gördüm![]()