Msi olani kullaniyorm linkini paylastim yukarda memnunumHocam bundansa aog markasının modelini daha çok öneriyorlar ben de alacağım da hangisini tercih etmeliyim
Msi olani kullaniyorm linkini paylastim yukarda memnunumHocam bundansa aog markasının modelini daha çok öneriyorlar ben de alacağım da hangisini tercih etmeliyim
Kontrasti açmıştır adamlar fazla satsın sazanlara diyeBen yakın bir zamanda ASUS ROG Strix XG27ACS satın aldım. Mağazada canlı olarak diğer monitörlerin (MSI, Lenovo, Samsung, ViewSonic) yanında gördüğümde daha kaliteli bir panelinin olduğunu ve renklerin daha canlı olduğunu fark ettim. Sonuç olarak ROG Strix Asus markasının nish modellerini barındırıyor.
Bu yorum tamamen tavsiye niteliğindedir, karar ve sorumluluk size aittir.
20 tane monitör satan firma sadece benim alacağım monitörün kontrast ayarlarını yaptılarsa şanslı adammışım. ROG'tan daha kötü bir monitör almamı engellemişler sağ olsunlar.Kontrasti açmıştır adamlar fazla satsın sazanlara diye
bu konuyu referans alın dostlar üzmez buradaki ürünlerRehber: 2K monitör tavsiyesi
Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim. Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim. Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri...www.technopat.net