Malum forumdaki 20 IQ moderatörler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Alm_06

80+
Reaksiyon skoru
83
Yemin ederim bu kadar abazan bir moderatör tayfası yok. Adamlar p*nisimde şişme oldu diye konuya 1 saatte 220 mesaj yazmışlar. Ben de tepki gösterdim ve rapor ettim. Diğer adamların yazdığı tüm mesajların hepsi p-nis ile ilgili. Bana ban atmışlar?? HAHAHA

Eskiden DA Foruma ön yargılı olurdum ama boşa denmiyormuş ön yargıyı bırakın diye. Forum ismi vermeyeceğim buradaki moderatörler tepki göstermesin ama askeriye olan yer işte. Galiba onların moderatör tayfası da m.. bağımlısı. Bu kadar defansif davranmamalarına şaşırmamalı.

@Motoru Çalınan Gaspçı selamlar eski dost, suç ortağı olduk seninle :)

"Forumlarının ismini falan vermedim. Onlar da az buz konuşmuyordu burası hakkında. Umrumda değil sadece yazmak istedim."

1.png

2.png

Bi adama benzemiyor mu? Bu arada ne zaman kasa incelemesi yapıyoruz? :)

1655414374395.png

Saygıdeğer abilerimin yazdıklarına bakarak yazdıklarımın mantıksız olduğunu anladım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yemin ederim bu kadar abazan bir moderatör tayfası yok. Adamlar p*nisimde şişme oldu diye konuya 1 saatte 220 mesaj yazmışlar. Ben de tepki gösterdim ve rapor ettim. Diğer adamların yazdığı tüm mesajların hepsi p-nis ile ilgili. Bana ban atmışlar?? HAHAHA

Eskiden DA Foruma ön yargılı olurdum ama boşa denmiyormuş ön yargıyı bırakın diye. Forum ismi vermeyeceğim buradaki moderatörler tepki göstermesin ama askeriye olan yer işte. Galiba onların moderatör tayfası da m.. bağımlısı. Bu kadar defansif davranmamalarına şaşırmamalı.

@Motoru Çalınan Gaspçı selamlar eski dost, suç ortağı olduk seninle :)

"Forumlarının ismini falan vermedim. Onlar da az buz konuşmuyordu burası hakkında. Umrumda değil sadece yazmak istedim."

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bi adama benzemiyor mu? Bu arada ne zaman kasa incelemesi yapıyoruz? :)

Alıntıyı görüntüle
Sonda paylaştığın fotoyla konunun ne ilgisi var? O kadar kudurmuşsun ki adamın ifşasının aramaya başlamışsın :kizginpeepo:

Sonda paylaştığın fotoyla konunun ne ilgisi var? O kadar kudurmuşsun ki adamın ifşasının aramaya başlamışsın :kizginpeepo:
Atmazsam olmazdı :D O değil bu arada.

Oradaki sorununuzu orada çözeceksiniz burada o forumu anlatıp karışıklık çıkartmaya gerek yok.

Lan fotoğraftaki harbiden o galiba, internette başka kaynaklarda çıkmıyor. :oops:

Eee şimdi niye bu konuyu açtın? Boyle konular acilarak DA Forumun itibari zedeleniyor.
Oradaki sorununuzu orada çözeceksiniz burada o forumu anlatıp karışıklık çıkartmaya gerek yok.
Onlar bizi alakadar etmiyor boş konu

Onlar da az buz konuşmuyordu burası hakkında.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,580
Üyeler
188,447
Son üye
behlulkacar
Geri