SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,926
Derratix in de onermeyeceginden eminim40k küsür yapıyor, ekran kartını RTX 3070 Tİ ile değiştirmemi önerir misin? RTX seri gözümüze daha hoş geliyor.
Derratix in de onermeyeceginden eminim40k küsür yapıyor, ekran kartını RTX 3070 Tİ ile değiştirmemi önerir misin? RTX seri gözümüze daha hoş geliyor.
O halde yukarıda attığın sistemi alıyorum, sadece ekran kartını 3080 Tİ olarak güncelliyorum.Hayır önermem. Alacaksan 3080Ti falan al.
O halde 3080 Tİ olarak güncelleyeceğimDerratix in de onermeyeceginden eminim
@cfranko can franko abimde bir baksın. anakart hakkında bilgim yok çk.O halde yukarıda attığın sistemi alıyorum, sadece ekran kartını 3080 Tİ olarak güncelliyorum.
Post automatically merged:
O halde 3080 Tİ olarak güncelleyeceğim![]()
Eyvallah tamamdır, bu arada ryzen 7 5700x ile intel i7-12700KF arasında performans farkı çok var mı?
Gerçekten iyi bir performans farkı varmış. Teşekkür ederim dostum. Anakartla ilgili yorumda geldiği gibi sipariş edeceğim parçaları.Alıntıyı görüntüle
7 5700X Ryzen 7 5800X'ten daha güçsüz.
Bu arada sistemde attığın power supply'ın performans ve fiyatında, vatan, mediamarkt veya teknosadan direkt olarak alabileceğim bir ps önerin var mı? Bazı parçaları direkt mağazadan almayı düşünüyorum çünkü fiyatları aynı veya çok yakın olan.
i7 12700KF'ye önerdiğin bir anakart var mı?MSI PRO B660M-A DDR4 SOKET 1700 DDR4 4800 (OC) HDMI,DP PCI-E Gen 4,M.2 USB3.2 1x 2.5G LAN mATX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI PRO B660M-A DDR4 SOKET 1700 DDR4 4800 (OC) HDMI,DP PCI-E Gen 4,M.2 USB3.2 1x 2.5G LAN mATX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Intel Core i5-12600KF 2.8 GHz (4.9 GHz Maks) 20MB Cache LGA1700P Tray/Fansız İşlemci
Intel Core i5-12600KF 2.8 GHz (4.9 GHz Maks) 20MB Cache LGA1700P Tray/Fansız İşlemciwww.garajonline.com.tr
Şu ikiliyi öneririm işlemci ve anakart olarak.
O sitenin mağazası bulunuyor.Bu arada sistemde attığın power supply'ın performans ve fiyatında, vatan, mediamarkt veya teknosadan direkt olarak alabileceğim bir ps önerin var mı? Bazı parçaları direkt mağazadan almayı düşünüyorum çünkü fiyatları aynı veya çok yakın olan.
Overclock ile işiniz olmayacaksa yine aynı anakartı alabilirsiniz. Overclock yapacaksanız direk Derratix'in attığı anakartı alabilirsiniz. 12700KF çoğu kullanıcı için gereksiz bence ihtiyacınıza göre bir işlemci alın.i7 12700KF'ye önerdiğin bir anakart var mı?
Almışken bütçe dahilinde ileriye dönük sağlam bir PC istiyorum o yüzden işlemci olsun, ekran kartı olsun bir kaç model üstü olması daha iyi diye düşünüyorum. Bu arada teşekkür ederim öneri için.Overclock ile işiniz olmayacaksa yine aynı anakartı alabilirsiniz. Overclock yapacaksanız direk Derattix'in attığı anakartı alabilirsiniz. 12700KF çoğu kullanıcı için gereksiz bence ihtiyacınıza göre bir işlemci alın.