45.000 TL TOPLAMA PC

Almışken ileriye dönük sağlam bir PC istiyorum o yüzden işlemci olsun, ekran kartı olsun bir kaç model üstü olması daha iyi diye düşünüyorum.
Yani 12700KF sizi kaç yıl götürecekse de 12600KF de sizi aynı kadar götürür aynı mimari zaten, bu dediğiniz şey işlemci seçimi için iyi bir sebep değil bana sorarsanız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Xasq
  • Beğen
Yani 12700KF sizi kaç yıl götürecekse de 12600KF de sizi aynı kadar götürür aynı mimari zaten, bu dediğiniz şey işlemci seçimi için iyi bir sebep değil bana sorarsanız.
Arada pek bir performans farkı yok anladığım kadarıyla o halde 12600KF'yi tercih edebilirim, teşekkür ederim öneri için.

Arada pek bir performans farkı yok anladığım kadarıyla o halde 12600KF'yi tercih edebilirim, teşekkür ederim öneri için.
Çoklu çekirdek işleri bakımından aslında farkları var ama o fark çoğu kişinin işine yaramaz. Mesela diyelim 4k video render alıyorsunuz, 12700kf 5 dakikada renderlıyorsa 12600kf 8 dakikada renderlar yani normal kullanıcı için önemsiz farklar fiyat farkına değmez. Oyun anlamında zaten çok yakınlar

• Beğen
Çoklu çekirdek işleri bakımından aslında farkları var ama o fark çoğu kişinin işine yaramaz. Mesela diyelim 4k video render alıyorsunuz, 12700kf 5 dakikada renderlıyorsa 12600kf 8 dakikada renderlar yani normal kullanıcı için önemsiz farklar fiyat farkına değmez. Oyun anlamında zaten çok yakınlar
Tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim, diğer parçalar ile ilgili vereceğiniz bir öneri var mı? Yok ise sistemi toplamaya başlayacağım hayırlısıyla.
Post automatically merged:

Bu arada 6900XT yerine RTX 3080Tİ tercih edeceğim, bu konuda yapacağınız bir yorum var mı?

HOCAM ASUS 6900XT 15K

• Beğen
6900XT 3080 Tİ EZİP GEÇİYOR PERFONMANS AÇISINDAN
Post automatically merged:

• Beğen
Anladım, peki arasındaki performans farkından çok ufak bahsedebilir misin?
1080p ve 1440p çözünürlüklerinde 6900xt daha iyi 4k çözünürlükte 3080 ti ile eşit

• Beğen
Ben geldim, mevzu nedir? 45K'ya sistem toplayacaksam eger, monitor ve cevre birimleri dahil mi yoksa sadece kasa mi?
Sadece kasa reis. attığım sisteme bir göz gezdirir misin? önceki sayfalarda. anakart hakkında çok bilgim yok ondan bilgi alayım dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,850
Üyeler
190,991
Son üye
Whiper
Geri