45.000 TL TOPLAMA PC

6K mi? Overclock yapilmiyor, carpanlar kapali ama bayagi uygunmus bu. İnsan gibi bir de Z690 anakart kafi 👌🏿

Aslinda isin garibi, bu sistem sadece yuksek cozunurlukte (2K veya 4K gibi) oyun icinse biz bosa islemci ve anakart kapistiriyoruz. 5600 alir direkt adam yuksek cozunurlukte oynayacaksa darbogaz falan da olmaz. :D
5 5600 2k'da 6900XT XTXH besleyebiliyor mu ya? sistemi 6900XT XTXH+ 5 5600 yapabiliriz .d

• Beğen
Reaksiyonlar: Xasq
6K mi? Overclock yapilmiyor, carpanlar kapali ama bayagi uygunmus bu. İnsan gibi bir de Z690 anakart kafi 👌🏿

Aslinda isin garibi, bu sistem sadece yuksek cozunurlukte (2K veya 4K gibi) oyun icinse biz bosa islemci ve anakart kapistiriyoruz. 5600 alir direkt adam yuksek cozunurlukte oynayacaksa darbogaz falan da olmaz. :D
Şuan yazılım ve oyun için kullanılacak fakat ileriye dönük bir şey olmasını istiyoruz, belki farklı alanlarda da kullanılabilecek sağlam bir donanım.
Post automatically merged:

İşlemci ve anakart için karar verebildiniz mi :D @of Beauty and Rage @DerratiX

Şuan yazılım ve oyun için kullanılacak fakat ileriye dönük bir şey olmasını istiyoruz, belki farklı alanlarda da kullanılabilecek sağlam bir donanım.

yukarıda atılan i9 12900 ün fiyatı bayağı iyi bence onu alın

Monitörü kaç K düşünüyorsunuz acaba?
Önerimi atayımda monitör olarak.

• Beğen
Monitörü kaç K düşünüyorsunuz acaba?
Önerimi atayımda monitör olarak.
Monitör almayı düşünmüyoruz şuan için çünkü elimizde Monster Aryond A27 V1.1 240 Hz Gaming Monitör var

5 5600 2k'da 6900XT XTXH besleyebiliyor mu ya? sistemi 6900XT XTXH+ 5 5600 yapabiliriz .d

Besler, sıkıntı çıkarmaz.

O zaman 12900 al direkt, onu hiç görmemiştim ben. 5800X3D'nin fiyatına hem anakart hem işlemciyi halledersin. 3.5K vermelik bir şey yok ekstradan.

• Beğen
O halde ekran kartı 3080ti işlemci i9 12900, anakart olarak son karar nedir?

Şu an onun için bakınıyorum, Z690-P kötü bir anakart değil. En azından BLCK overclocking için Z690 bakmaya çalışıyorum ama B660 bir anakart da yeter BLCK ile işin olmazsa. B660 ile Z690 arasında artık kullanıcının anlayacağı bir fark kalmadı BLCK haricinde.

• Beğen
Geri