❌İndirim Bitti! Yemeksepeti YAKALA40 kodu

Nakitte çalışıyordur umarım

diyetteyiz aga 💪💪💪

Bu kuponlarla insanlara fastfood yedirip obez yapıp daha sonra sürekli kendilerine bağımlı yapma gibi bir planları olduğunu düşünüyorum yoksa ben mi manyağım :D
Hocam herkes kendi kârını düşünür. İlk alışınızda yapılan indirimlerde böyle alırsınız aha ne kadar kolaymış eve geliyor 0 efor dersiniz sürekli indirimsiz alırsınız firma indirimden ettiği zararı misliyle karşılar.

18.52'de siparişi verdim, durduk yere dışarıdan yemek söyledik. Teşekkürler bilgilendirme için. Yemeksepetini güncelleme sonrası fazla kullanmıyorum, tarayıcı üzerinden giriyorum sadece app'i sildim sıkıntılı.

Bugüne özel 12.00-19.00 saatleri arasında YAKALA40 kodu ile 60 TL üzerine 40 TL kupon var dostlar yumulunn
Tam 19:00 da siparişi onaylaya bastım alamadım :/ 1 dakikayla geç kaldım :(

Bu hatayı arkadaşıma da veriyordu sonraki gün düzeldi. Sömürmesinler diye mi yapıyorlar nedir anlamadım.
Saat sınırlı yapılan bir indirim için saçma bence. Güncelleme ve bu olaylardan dolayı Getir'i daha fazla kullanıyorum, kendileri kaybeder.

Hocam bunun için bir ana konu olsa da Yemeksepeti, Trendyol Yemek ve Getir gibi uygulamaların indirimi oldukça herkes birbirini bilgilendirip faydalansa. Öğrenci adamız üç kuruşa boğazımızdan protein geçsin diye uğraşıyoruz sporun hakkını verelim diyoruz iyi olur :D @Mehmet Yılmaz

bende sayende tıkındım sağol

Geri