Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Yemeksepeti YAKALA40 kodu

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Nakitte çalışıyordur umarım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,440
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Bu kuponlarla insanlara fastfood yedirip obez yapıp daha sonra sürekli kendilerine bağımlı yapma gibi bir planları olduğunu düşünüyorum yoksa ben mi manyağım :D
Hocam herkes kendi kârını düşünür. İlk alışınızda yapılan indirimlerde böyle alırsınız aha ne kadar kolaymış eve geliyor 0 efor dersiniz sürekli indirimsiz alırsınız firma indirimden ettiği zararı misliyle karşılar.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
18.52'de siparişi verdim, durduk yere dışarıdan yemek söyledik. Teşekkürler bilgilendirme için. Yemeksepetini güncelleme sonrası fazla kullanmıyorum, tarayıcı üzerinden giriyorum sadece app'i sildim sıkıntılı.

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Bugüne özel 12.00-19.00 saatleri arasında YAKALA40 kodu ile 60 TL üzerine 40 TL kupon var dostlar yumulunn
Tam 19:00 da siparişi onaylaya bastım alamadım :/ 1 dakikayla geç kaldım :(

STR4NGE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Vedat Özmen
Bu hatayı arkadaşıma da veriyordu sonraki gün düzeldi. Sömürmesinler diye mi yapıyorlar nedir anlamadım.
Saat sınırlı yapılan bir indirim için saçma bence. Güncelleme ve bu olaylardan dolayı Getir'i daha fazla kullanıyorum, kendileri kaybeder.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Hocam bunun için bir ana konu olsa da Yemeksepeti, Trendyol Yemek ve Getir gibi uygulamaların indirimi oldukça herkes birbirini bilgilendirip faydalansa. Öğrenci adamız üç kuruşa boğazımızdan protein geçsin diye uğraşıyoruz sporun hakkını verelim diyoruz iyi olur :D @Mehmet Yılmaz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
bende sayende tıkındım sağol

Top Bottom