Güvenli interneti iptal etmenin eksileri neler

Robin Buckley

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,517
Güvenli interneti kapatacam. Açık olunca disney+ ya girmiyor, gta5 online girmiyor , twitter açmıyor ve smart tvye uygulama inmiyor. Kapatırsam herhangi bir eksisi olur mu

Bu zamana kadar güvenli inte hiç ihtiyaç duymadım
İndirme yapacağın zaman dikkatli olursan bi sıkıntı yaşamazsın

- si değil + sı olur.
Birçok siteye girmiyor güvenli internet.
Genelde yeni internet bağlatınca güvenli internet açık geliyor.
Kapattırın.

Güvenli interneti kapatacam. Açık olunca disney+ ya girmiyor, gta5 online girmiyor , twitter açmıyor ve smart tvye uygulama inmiyor. Kapatırsam herhangi bir eksisi olur mu
- si değil + sı olur.
Birçok siteye girmiyor güvenli internet.
Genelde yeni internet bağlatınca güvenli internet açık geliyor.
Kapattırın.

Yeni yeni internetle tanışan çocuk varsa iyi olabilir güvenli int
Onun haricinde çok gerekli değil gibi

İyi günler :) Eksisi yok benim bildiğim kadarıyla bu çocuklar için bir filtreleme yaşlarına uygun şeyler görsünler diye :confused: ama ne yazık ki Youtube videoları diye bir şey var çocuklar her türlü kötü etkileniyor. Güvenli internet oldukça lol felanda giremiyorsun haberin olsun :giggle:

İyi günler :) Eksisi yok benim bildiğim kadarıyla bu çocuklar için bir filtreleme yaşlarına uygun şeyler görsünler diye :confused: ama ne yazık ki Youtube videoları diye bir şey var çocuklar her türlü kötü etkileniyor. Güvenli internet oldukça lol felanda giremiyorsun haberin olsun :giggle:
O zaman iptal ettirim. Çünkü çok gıcık ediyor tvye uygulama indircem hata veriyor. Gta online oynatmıyor, Disney+ aldım izletmiyor

Geri