Çözüldü✓ Dar boğaz sorunu yardim

zemahtech

80+
Reaksiyon skoru
1
Asus tuf b450 pro gaming anakart
R7 3700x islemci
1660ti msi ventus
Chorsair Ram 8x2 3000mhz
XPG SPECTRIX S40G RGB NVMe M.2 SSD 512 gb
DAR BOĞAZ YAŞIYORUM SORUN EKRAN KARTINDAMI ISLEMCIDE MI VEYA HANGISI BESLEYEMIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Asus tuf b450 pro gaming anakart
R7 3700x islemci
1660ti msi ventus
Chorsair Ram 8x2 3000mhz
XPG SPECTRIX S40G RGB NVMe M.2 SSD 512 gb
DAR BOĞAZ YAŞIYORUM SORUN EKRAN KARTINDAMI ISLEMCIDE MI VEYA HANGISI BESLEYEMIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Darboğaz olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Bu sistemde bir darboğaz olmaması lazım.

Csgo ve pubg lite fps düşüşü yaşanıyor ve pubg lite uçaktan atlayınca işlemcidrn ses geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci yüzde 80 90 çalışıyor ekran kartı yüzde 20 15 arasi

Csgo ve PUBG lite fps düşüşü yaşanıyor ve PUBG lite uçaktan atlayınca işlemcidrn ses geliyor

Pubg Lite sunucuları kapanmadı mı nasıl oynuyorsunuz?

Cs:go ve pubg lite iki farklı örnek oldu ama ikisinde de 3700x darboğaz yapmaz, farklı bir durum var. İşlemciye güç mü veremiyor acaba anakart? Güç kaynağı neydi?

Csgo ve PUBG lite fps düşüşü yaşanıyor ve PUBG lite uçaktan atlayınca işlemcidrn ses geliyor

Pubg mobile lite mı oynuyorsun normal pubg lite kapandı çünkü.

Yanlış yazmışım kusura bakmayın pubg mobile emilator olanı gamelop

steam pubg de bile sorun yaratmaz aslında o sistem

Yanlış yazmışım kusura bakmayın PUBG mobile emilator olanı gamelop
optimizasyon sıkıntısından kaynaklı olabilir, diğer oyunlarda da durum aynı mı?

2 3 sonra 3060ti hediye gelcek 1660ti sokup 3060 ti takcam her hangi bi sorun olurmu anakart veya güc kaynağı açısından

steam PUBG de bile sorun yaratmaz aslında o sistem

optimizasyon sıkıntısından kaynaklı olabilir, diğer oyunlarda da durum aynı mı?
Gta 5 te bi sorun yok gayet akici oynuyorum

2 3 sonra 3060ti hediye gelcek 1660ti sokup 3060 ti takcam her hangi bi sorun olurmu anakart veya güc kaynağı açısından

Gta 5 te bi sorun yok gayet akici oynuyorum
Pubg lite'ı emülatörden oynuyorsun ve belki donanım hızlandırması açık değil bu yüzden cpu darboğazı var diyelim, gta'da sorun yok dedin o da güzel peki cs:go'da neden sorun yaşıyorsun acaba orası düşündürdü. Kaç fps alıyorsun mesela?

PUBG lite'ı emülatörden oynuyorsun ve belki donanım hızlandırması açık değil bu yüzden cpu darboğazı var diyelim, gta'da sorun yok dedin o da güzel peki cs:go'da neden sorun yaşıyorsun acaba orası düşündürdü. Kaç fps alıyorsun mesela?
150 130 fps alıyorum 1920x1080 144 hz monitör

PUBG lite'ı emülatörden oynuyorsun ve belki donanım hızlandırması açık değil bu yüzden cpu darboğazı var diyelim, gta'da sorun yok dedin o da güzel peki cs:go'da neden sorun yaşıyorsun acaba orası düşündürdü. Kaç fps alıyorsun mesela?
Peki bu sistemde soyle bi değişiklik yapsak 1660ti söksek 3060ti taksak asus dual strix modelini her hangi bi sorun olurmu

Son düzenleme:
Geri