Yapacağım Takas Mantıklımı?

Reaksiyon skoru
6,610
Masaüstü bilgisayarım var bana takas teklifi geldi sizlere danışmak istedim ne kadar mantıklı takas olur diye yardımcı olursanız sevinirim

Bilgisayarımın özellikleri

ASUS ROG STRİX RTX 2060 6'GB GDDR'6

AMD RYZEN 5 2600

MSİ B450M PRO-M2 MAX

G.SKİLL + ADATA XPG 2x8 16'GB 3200'MHZ DDR'4 SİNGLE KİT RAM

M2'SSD: KİNGSTON 240'GB M2'SSD

SATA SSD: SANDİSK 240'GB SSD PLUS

FSP CMT12A KASA + ZALMAN ZM700-LX 700'W 80+ PLUS GÜÇ KAYNAĞI

AOC C24G1 24'İNC 1'MS FULL HD CURVED 144'HZ FREESYNC + G-SYNC

MSİ VİGOR GK30 COMBO RGB

GAMEPOWER RANGER 7.1 SURROUND RGB OYUNCU KULAKLIĞI

Takas olarak gelen Laptop

Bence değmez
Laptop GPU 3060 olsaydı değebilirdi.
fps olarak ağır oyunlar oynamıyorum ben şuanki masaüstü pc'de çok bi fark olmaz gibime geliyor laptopa geçtiğimde pubg mobil gta 5 vs oynuyorum ara sıra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekipmanlar da var, laptopta da ekipmanlar Şart oyun oynayacağın icin, onları satma.
onu konuşucam bana teklif eden kişiyle

fps olarak ağır oyunlar oynamıyorum ben şuanki masaüstü pc'de çok bi fark olmaz gibime geliyor laptopa geçtiğimde PUBG mobil gta 5 vs oynuyorum ara sıra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu konuşucam bana teklif eden kişiyle
Dısarıda cihazı taşımak istersen daha iyi pazarlık yap, tasımayacaksan da satma bence.

Alacağın laptop 2060 laptop bile olsa mobil işlemcilerde %15-20 kadar daha az fps alırsın. Ben 1.5 yıl gaming laptop kullandım ve çok pişman oldum. Oyun oynarken o kadar ısınıyordu klavyeye dokunamıyorsun. Şarjı 1 saat gider o da kısıtlı güç moduna alır otomatik o sayede. En iyi ihtimalle 1.5 saat ama oyun falan oynayamazsın. Tüm ayarlar kısıtlı oluyor 60 fpsleri zor görüyorsun. Kısıtlamaları kaldırınca şarjı 20 dk bile dayanmıyor.

Alacağın laptop 2060 laptop bile olsa mobil işlemcilerde %15-20 kadar daha az fps alırsın. Ben 1.5 yıl gaming laptop kullandım ve çok pişman oldum. Oyun oynarken o kadar ısınıyordu klavyeye dokunamıyorsun. Şarjı 1 saat gider o da kısıtlı güç moduna alır otomatik o sayede. En iyi ihtimalle 1.5 saat ama oyun falan oynayamazsın. Tüm ayarlar kısıtlı oluyor 60 fpsleri zor görüyorsun. Kısıtlamaları kaldırınca şarjı 20 dk bile dayanmıyor.
laptopu masaüstü gibi prizde kullanıcam bana takas teklif eden kişiye yazdım bakalım ne diyecek dönüş bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,964
Üyeler
184,361
Son üye
Hasan8371
Geri