Akbank Davet Et Kazan Kampanyasi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Juiclair0

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,921
Arkadaşlar akbank davet et kazan kampanyasıyla çağırdığınız kişi başına 250 tl veriyor. Bu konuyu açmak ban sebebimi bilmiyorum ama 250 tl chip para veriyor kişi başı. Ben 2 kez depomu fulledim sizde yapabilirsiniz.
1- akbank mobil indirin
2-Giriş ekranında akbnaklı olmak istiyorum seçeneğine tıklayın
3-Gelen ekranda tc-telefon numarası-doğum tarihi ve referans kodu istiyor
4-bilgileri doldurup referans kodu kısmına 1000567002 giriyoruz ve gelen bütün talimatları yapıyoruz
5-kimlik ön arka taratacak ve telefonda nfc özelliğiyle kimliği taratacaksınız
6- sizi akbanktan görüntülü arayıp teyit edekler ve akbanklı olacaksınız
7-Size özel referans kodu gelecek ve bu kod ile akbanklı yaptığınız arkadaşlarınızdan kişi başı 250 tl chip para kazanacaksınız
dediğim gibi ban sebebiyse konu silinsin ancak herkesin yararlanmasını istedim.

Yaş sınırı var mı akbank'lı olmanın?

Yaş sınırı var mı akbank'lı olmanın?
+18 diye biliyorum ama bi sorabilirsin banka kartı çıkartacağı için 16da olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söylemeyi unuttum max 4 kişi yaptırabiliyorsunuz.

Yapacaklara hayirli olsun.

Arkadaşlar akbank davet et kazan kampanyasıyla çağırdığınız kişi başına 250 TL veriyor. Bu konuyu açmak ban sebebimi bilmiyorum ama 250 TL chip para veriyor kişi başı. Ben 2 kez depomu fulledim sizde yapabilirsiniz.
1- akbank mobil indirin
4-bilgileri doldurup referans kodu kısmına 1000567002 giriyoruz ve gelen bütün talimatları yapıyoruz
7-Size özel referans kodu gelecek ve bu kod ile akbanklı yaptığınız arkadaşlarınızdan kişi başı 250 TL chip para kazanacaksınız
Konuyu paylaşmakta sıkıntı yok ama kendi referans kodunun reklamını yapmak biraz sıkıntı olabilir.

Konuyu paylaşmakta sıkıntı yok ama kendi referans kodunun reklamını yapmak biraz sıkıntı olabilir.
kanka zaten 4 kişi sınır var instada story atsam 100 kisi bulurum max 4 kişi yaptırabiliyorsun

Arkadaşlar akbank davet et kazan kampanyasıyla çağırdığınız kişi başına 250 TL veriyor. Bu konuyu açmak ban sebebimi bilmiyorum ama 250 TL chip para veriyor kişi başı. Ben 2 kez depomu fulledim sizde yapabilirsiniz.
1- akbank mobil indirin
7-Size özel referans kodu gelecek ve bu kod ile akbanklı yaptığınız arkadaşlarınızdan kişi başı 250 TL chip para kazanacaksınız
Şimdi bedavadan 250 tl mi kazanıyoruz biz yani istediğimiz gibi de harcayabiliyoruz

Şimdi bedavadan 250 TL mi kazanıyoruz biz yani istediğimiz gibi de harcayabiliyoruz
Evet kanka benzinlikte kullanabiliyorsun istersen benzin istersen benzinliğin marketinden ne alırsan

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,002
Üyeler
175,144
Son üye
naber_müdür
Geri