- Reaksiyon skoru
- 1,921
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka annenin babanın arabası varsa 1 depo benzin ediyor en kötü onlara yardım edersinOhooo o zaman boş iş
Kanka annenin babanın arabası varsa 1 depo benzin ediyor en kötü onlara yardım edersinOhooo o zaman boş iş
Geliyo demedim zaten kankaDavet koduyla kayıt olursanız 250₺ size gelmiyor bilginize. Konuyu açan arkadaş belirtmemiş haberiniz olsun. 250₺'yi davet eden alıyor.
Kafası azcık çalışan zaten gelmediğini anlar size özel referans kodu geliyor o kodla davet edince kazanıyorsunuz yazmışımGelmiyor da dememişsin o yüzden dedim![]()
Çalışmayan da en son gelir "hani ulan yaptım bana gelmedi......." der suçlu sen olursun. O yüzden yazdım yoksa bana neKafası azcık çalışan zaten gelmediğini anlar size özel referans kodu geliyor o kodla davet edince kazanıyorsunuz yazmışım![]()
Ben niye suçlu olayım okuduğunu anlamayan adamın yüzündenÇalışmayan da en son gelir "hani ulan yaptım bana gelmedi......." der suçlu sen olursun. O yüzden yazdım yoksa bana ne![]()
Onun için boş dedim zaten araba yok olsa hallederdik.Kanka annenin babanın arabası varsa 1 depo benzin ediyor en kötü onlara yardım edersin
Güzel kardeşim 4 kişiye 1000 tl alıyorsun bu devirde 1000 tl az paramı. Git 1000 tllik abur cubur al benzinlikten hala boş diyosunOnun için boş dedim zaten araba yok olsa hallederdik.
Her benzinliğe mi geçerliGüzel kardeşim 4 kişiye 1000 TL alıyorsun bu devirde 1000 TL az paramı. Git 1000 tllik abur cubur al benzinlikten hala boş diyosun![]()
yeni kayıt olanlara kankaSadece yeni akbanka kayıt olanlara özel bu galiba
çoğuna geçerli opet, shell, petrol ofisi vesaireHer benzinliğe mi geçerli
Tamamdıryeni kayıt olanlara kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çoğuna geçerli opet, shell, petrol ofisi vesaire