Ryzen 5 3600 için Soğutucu önerisi

toros

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
İyi geceler herkese, işlemcim %20 yükte bile 95 dereceyi görmeyi başladı gHzyi 3.6 ya sabitlememe rağmen. Max olarak 300-400 TL olacak şekilde işlemci soğutucu önerir misiniz? Kasam Corsair Spec Delta ana kart asus b450m. Şimdiden teşekkürler.

Bunların yetmesi lazım.

Snowman T6 Ultra.

Bunların yetmesi lazım.
t6 ultra mı iyidir sizce bu mu? t6 ultrayı çok kaba olduğu için almak istemiyorum.

140 tl daha zorlasanız taş gibi se 224 xt alabilirsiniz ama bazen çıkmıyor işte o para :(

İyi geceler herkese, işlemcim %20 yükte bile 95 dereceyi görmeyi başladı gHzyi 3.6 ya sabitlememe rağmen. Max olarak 300-400 TL olacak şekilde işlemci soğutucu önerir misiniz? Kasam Corsair Spec Delta ana kart asus b450m. Şimdiden teşekkürler.
t6 ultra aynı işlemci var boşta 38 derece oyunlarda ful 65 60 derecelerde geziyor.

Dark x123, ürünle gelen macun kullanıyorum 2 haftadır falan. 10 dakika prime95'te 75-77 maksimum görüyorum. Boost mode biostan açık, manuel oc yok. Sanırım PBO da açık RyzenMaster'dan. Manuel OC ile voltajı düşürüp biraz daha serinletebilirim ama uğraşmak istemedim. Daha iyi bir macunla da 2-5 derece daha düşebilir belki.

Edit: 200 liraya alınabilir ama ışığı FixedRgb ve kapanmıyor. Bu beni rahatsız edebiliyor. Montajı da biraz zor.

T6 ultra ile aynı bu. sadece daha ucuz ve daha güzel görünüyor.
tamamdır teşekkürler bunu alacağım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların yetmesi lazım.
peki dostum attığın termal macun mu yoksa bu mu? https://www.amazon.com.tr/dp/B07L9B...333&creativeASIN=B07L9BDY3T&linkCode=asn&th=1

Son düzenleme:
Kasanızda nasıl duruyor zahmet olmazsa fotoğraf atar mısın?
kasamın her yeri kapalı eski kasa olduğu için önemli olan görünüşü deyil performansı için alın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri