Steam yaz indirimleri oyun önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,373
Yarın Steam yaz indirimleri başlıyor başlamadan bir gün önce bu indirimlerden oyun almak isteyenlere yönelik öneri gibi bir konu açmak istedim.
Herkes birkaç oyun önerirse ve bu oyunlar hakkında bilgi verirse çok iyi olur oyun seçemeyen arkadaşlar için.

Benim önerilerim:

Hearts Of Iron IV: Tarih ve strateji oyunları sevenler için çok güzel bir oyun olabilir fakat oyun pek oyuncu dostu değil Youtube'den rehber izlemeniz zorunlu gibi bir şey. (Alacaksanız DLC ile almanızı tavsiye ederim)

PC Building Simulator:

Hayallerimizde toplayabileceğimiz bilgisayarları sanal dünyada toplamamızı sağlayan bir oyun. Hem de bilgisayar toplamakla alakalı bilgiler edinebilirsiniz. E-spor DLC'si ile e-spor takımlarına sistemler toplayabilirsiniz.

Rainbow Six Siege:

FPS türünde bir oyun detaylı bir CS:GO yada Valorant gibi düşünebilirsiniz. Operatörler var her operatörün kendi özellikleri var bu özellikler dövüş içinde yararlı olabilirken takım arkadaşınıza destek olmanızı sağlayan özellikler de var. Yani sadece düz aim oyunu değil taktik oyunu diyebiliriz. Oyunda Rehine kurtarma, bölge kontrol etme, bomba imha etme modu ve terörist avı modu var.

Forza Horizon 5'e daha büyük bir indirim beklerdim. Forza Horizon 4 ile 5 arasında "ses deneyimi anlamında" çok fark var şahsen.

Son düzenleme:
RDR2, Little Nightmares 1-2, Hitman serisi önerimdir.

Hocam oynanış olarak o 2 oyun arasında fark göremedim kör olma ihtimalim var mı benim ?
Ben fiyat olarak söyledim hocam.

Oyundan bahsedecek olursak araç sesleri ve harita hariç çok bir fark yok.

Fakat araç seslerine aşık olan birisi için çok önemli bir faktör. FH4'ün haritasından da sıkılmıştık ya artık.

Devil May Cry 5
DmC Devil May Cry
Batman Arkham Collection
Witcher 3 GOTY Edition
Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Max Payne 3

Ben fiyat olarak söyledim hocam.
Onu anlamıştım da youtube'de test videolarına falan bakarken ekran kartlarının falan hiçbir fark görmediğimden sorayım dedim bilen birisine.
Oyundan bahsedecek olursak araç sesleri ve harita hariç çok bir fark yok.

Fakat araç seslerine aşık olan birisi için çok önemli bir faktör. FH4'ün haritasından da sıkılmıştık ya artık.
Çokta gerekli değilmiş 4 den devam o zaman.

Devil May Cry 5
DmC Devil May Cry
Batman Arkham Collection
Witcher 3 GOTY Edition
Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Max Payne 3
DmC Devil May Cry ve Devil May Cry %5'in kesinlikle her insanın kütüphanesinde bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Batman Arkham Collection en verimli ve en iyi oyun paketlerinden biri olduğunu düşünüyorum.
Witcher 3 GOTY Edition ise vereceğiniz en verimli 15TL'dir. 15TL verip 340 saat eğlendiren başka bir şey bulamadım.
Tomb Raider'lar ise fiyatına göre bayağı performanslılardır. Aksiyon konusunda bayağı bayağı tatmin edecektir.
Max Payne 3 ise saf aksiyon oyunlarında arasında mükemmeldir.

Yarın Steam yaz indirimleri başlıyor başlamadan bir gün önce bu indirimlerden oyun almak isteyenlere yönelik öneri gibi bir konu açmak istedim.
Herkes birkaç oyun önerirse ve bu oyunlar hakkında bilgi verirse çok iyi olur oyun seçemeyen arkadaşlar için.

Benim önerilerim:

Hearts Of Iron IV: Tarih ve strateji oyunları sevenler için çok güzel bir oyun olabilir fakat oyun pek oyuncu dostu değil Youtube'den rehber izlemeniz zorunlu gibi bir şey. (Alacaksanız DLC ile almanızı tavsiye ederim)

PC Building Simulator:

Hayallerimizde toplayabileceğimiz bilgisayarları sanal dünyada toplamamızı sağlayan bir oyun. Hem de bilgisayar toplamakla alakalı bilgiler edinebilirsiniz. E-spor DLC'si ile e-spor takımlarına sistemler toplayabilirsiniz.

Rainbow Six Siege:

FPS türünde bir oyun detaylı bir CS:GO yada Valorant gibi düşünebilirsiniz. Operatörler var her operatörün kendi özellikleri var bu özellikler dövüş içinde yararlı olabilirken takım arkadaşınıza destek olmanızı sağlayan özellikler de var. Yani sadece düz aim oyunu değil taktik oyunu diyebiliriz. Oyunda Rehine kurtarma, bölge kontrol etme, bomba imha etme modu ve terörist avı modu var.

R6S alacaklara söylüyorum
Deluxe Edition altını ALMAYIN
İlk şampiyonları açmak kolay ama ilerledikçe artık 2-3 olan açabileceğiniz ajan sayısı artık zar zor 1 olucak.
En azından 16 tanesi olsun elinizde

Benim önerilerim:

PC Building Simulator:

Rainbow Six Siege:

Garry's Mod alın indirime düşerse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna kesinlikle katılıyorum. Harika bir oyun.

Rainbow'u bayadır oynamıyorum paketlerde ne değişti ki ben aldığımda birkaç operatör veriyordu falan
Zaten operatör açmak işkenceleşiyor en azından bir miktar olsun.
Halen aynı içeriği

Garry's Mod alın indirime düşerse.

Zaten operatör açmak işkenceleşiyor en azından bir miktar olsun.
Halen aynı içeriği
Ya sanırım sadece recruit veriyormuş en ucuz paketi bi ara millete boşa sövmüşüm zamanında troll yapıyorlar sanıyordum.

Ya sanırım sadece recruit veriyormuş en ucuz paketi bi ara millete boşa sövmüşüm zamanında troll yapıyorlar sanıyordum.
Evet düşün adamların özlelikleri var.
Ve sen özelliksizsin.
Ne kadar adil sizce?
O yüzden R6S oyununda %60 yetenek %40 ise operatör sayınız resmen

Geri