Oversize tişört bana yakışır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Arkadaşım zayıf olduğum için (188 cm - 64 KG ) oversize tişörtün bana yakışacağını söyledi. Ama bilmiyorum. Hiç giymedim. Bi de benim omuzlarım çok geniş de değil.

Oversize tişört insanı olduğundan kalıplı gösterir yakışır

Arkadaşım zayıf olduğum için (188 cm - 64 KG ) oversize tişörtün bana yakışacağını söyledi. Ama bilmiyorum. Hiç giymedim. Bi de benim omuzlarım çok geniş de değil.
Dostum boyun çok iyi. Yazın bir spor salonuna başla, birkaç sene devam et.

oversize zayıflara yakışmıyor

1.84 boyum, 68 kiloyum, omuzlarım ortalama belki ortalamadan biraz geniş . Giyince güzel duruyor bence bana. Sana da yakışır.

zayıflara yakışmıyor kendimden biliyorum ama sende boy da olunca çok sırıtmaz herhalde

oversize ı zayıfların giymesi dışında sorun yok.
Kimin giydiği önemli değil. Dışardan bakınca tam iskelet gibi duruyorlar. Oversize'ı boyuna göre tam ideal kilosunda olan biri giysinde gör nasıl durduğunu.

kimin giydiği önemli değil. dışardan bakınca tam iskelet gibi duruyorlar. Oversize'ı boyuna göre tam ideal kilosunda olan biri giysinde gör nasıl durduğunu.
Doğrudur. Ben de çok zayıf değilim bu arada. Yani birazcık çok değil ama birazcık yapılıyım. Ben de iyi durur mu hani beni görmeden bilemezsiniz tabi ama.

Doğrudur. Ben de çok zayıf değilim bu arada. Yani birazcık çok değil ama birazcık yapılıyım. Ben de iyi durur mu hani beni görmeden bilemezsiniz tabi ama.
Oversize tam zargana ve obez kategorisinde olmayanlar için güzel durur ancak dediğin gibi bakmadan bilemem, vücut yapısına bağlı.

Uzun değil geniş

Geri