64 kg 1.88 boya darboğaz yaparArkadaşım zayıf olduğum için (188 cm - 64 KG ) oversize tişörtün bana yakışacağını söyledi. Ama bilmiyorum. Hiç giymedim. Bi de benim omuzlarım çok geniş de değil.
Dostum boyun çok iyi. Yazın bir spor salonuna başla, birkaç sene devam et.Arkadaşım zayıf olduğum için (188 cm - 64 KG ) oversize tişörtün bana yakışacağını söyledi. Ama bilmiyorum. Hiç giymedim. Bi de benim omuzlarım çok geniş de değil.
oversize ı zayıfların giymesi dışında sorun yok.oversize zayıflara yakışmıyor
Kimin giydiği önemli değil. Dışardan bakınca tam iskelet gibi duruyorlar. Oversize'ı boyuna göre tam ideal kilosunda olan biri giysinde gör nasıl durduğunu.oversize ı zayıfların giymesi dışında sorun yok.
Doğrudur. Ben de çok zayıf değilim bu arada. Yani birazcık çok değil ama birazcık yapılıyım. Ben de iyi durur mu hani beni görmeden bilemezsiniz tabi ama.kimin giydiği önemli değil. dışardan bakınca tam iskelet gibi duruyorlar. Oversize'ı boyuna göre tam ideal kilosunda olan biri giysinde gör nasıl durduğunu.
Oversize tam zargana ve obez kategorisinde olmayanlar için güzel durur ancak dediğin gibi bakmadan bilemem, vücut yapısına bağlı.Doğrudur. Ben de çok zayıf değilim bu arada. Yani birazcık çok değil ama birazcık yapılıyım. Ben de iyi durur mu hani beni görmeden bilemezsiniz tabi ama.