Valorant ALT-TAB donma sorunu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aynı sorunu yaşıyorum az önce tekrar başıma geldi
Win 11 ile alakalı oldugunu düşünüyordum doğru herhalde

Windows 11 in en son yaptığı 2 güncelleme var onları sil düzeliyor.
form.png

Microsoft Windows (4) sekmesindeki,
13.05.2022 ve 11.05.2022 (en üstteki 2 güncelleme) tarihlerinde olan güncellemeyi mi sildiniz hocam?

Windows 11 in son yaptığı 2 güncellemeyi kaldırınca alt-tab problemi düzeldi bende şuanlık bir sorun yok yaklaşık 30 kere alt tab attım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi açtığım konuya kendim çözüm buldum
Aga kaç tarihli güncellemeleri kaldırdın. Aynı sorun bendede var ctrl+alt+deletlede hiç bişe yaramıyor windows
shift+ctrel+b atınca ekran tümden gidiyor siyah ekran ve mouse kalıyor arkada video açıksa video devam ediyor oyun devam ediyor ama kontrol dışında.

Windows 11 in son yaptığı 2 güncellemeyi kaldırınca alt-tab problemi düzeldi bende şuanlık bir sorun yok yaklaşık 30 kere alt tab attım.

Kendi açtığım konuya kendim çözüm buldum
:D kdfnagklkgmalkmgasdglş

1654392406685.png
Arkadaşın dediği 2 tane olan bu sanırım bunları sildikten sonra hiç siyah ekran sorunu yaşamadım rahat rahat alt tab atmaya başladım

1656105291618.png

1656105303429.png

tam olarak neyi yüklememem gerektiğini biliyorsan söylersen sevinirim pc restart atmaktan kurtulmak isityorum

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tam olarak neyi yüklememem gerektiğini biliyorsan söylersen sevinirim pc restart atmaktan kurtulmak isityorum
Sorunu yaşıyorsan çoktan yüklenmiştir ve silsen bile otomatik yükleniyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben artık Valorant'ta alt-tab yapmıyorum yapacak bir şey yok düzelene kadar.

Sorunu yaşıyorsan çoktan yüklenmiştir ve silsen bile otomatik yükleniyor.

Ben artık Valorant'ta alt-tab yapmıyorum yapacak bir şey yok düzelene kadar.
Ben 1 haftadır pc açtıktan sonra başlat kısmından restart atmaya başladım daha hiç valorantta alt tab atarken restart atmak zorunda kalmadım

Ben 1 haftadır pc açtıktan sonra başlat kısmından restart atmaya başladım daha hiç valorantta alt tab atarken restart atmak zorunda kalmadım
Dostum fix bir çözümü yok sadece oyundayken alt+tab yapmayacaksın o kadar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri