İş ve Üniversite için tablet

BurAkkuş

80+
Reaksiyon skoru
93
Ben bir futbol antrenörüyüm beden eğitimi okuyorum hem office uygulamalarını rahat çalıştıran hem de az buçuk deadcells tarzı oyunları oynatabilicek küçük kullanışlı mümkünse kalemli bir tablet istiyorum bütçem en yüksek 6.5-7.5 ama daha ucuz veya daha pahalı seçenekleri de değerlendiririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalem istemem sebebim notlar alırken ve antreman programı çizerken yardımcı olacağından o yüzden kalem önemli benim için

Ben bir futbol antrenörüyüm beden eğitimi okuyorum hem office uygulamalarını rahat çalıştıran hem de az buçuk deadcells tarzı oyunları oynatabilicek küçük kullanışlı mümkünse kalemli bir tablet istiyorum bütçem en yüksek 6.5-7.5 ama daha ucuz veya daha pahalı seçenekleri de değerlendiririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalem istemem sebebim notlar alırken ve antreman programı çizerken yardımcı olacağından o yüzden kalem önemli benim için
soyle bi kucuk canavar var

almaz

Üstteki önerilere bir rakip göstermeniz gerekse ne gösterirdiniz karşılaştırmak amaçlı bir bakmak isterim seçim yapacağım zaman olabildiğince seçeneğim olsun istiyorum

Bende kesinlikle İpad öneririm.Hatta bütçe biraz artarsa ipad air 4 mükemmel bir tercih olacaktır.İndirimleri takip edip iyi fiyata alınabilir.Bütçe o kadar çıkamıyorsa ipad 9 tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.Android tarafına yönelmenizi tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,364
Üyeler
197,439
Son üye
seniho
Geri