Death Note bir daha izlenir mi?

JSezar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,347
ilk ve son izlediğim anime death note'du.Geçen yaz bu zamanlarda izlemiştim,şimdi tekrar izlesem mi yoksa önerdiğiniz death note kadar güzel bir anime var mı?

One punchman eğlenceli süper kahraman temalı bir anime daha yeniysen eğlendirir. Zeka arıyorum diyorsan code geass izlemen daha iyi olur. Epic ciddi bir seri istiyorum hardcore kan temalı başyapıt olan berserk izle ama +18 yaş gerektiriyor haberin olsun.

Death Note tadını Code Geass serisinde alabilirsin diye düşünüyorum.
Attack on Titan önerebilirim. Dünyaca ünlü bir anime. Aksiyon ve Doğa üstü güçler var. Beğeneceğini düşünüyorum.
Tarzına uyar mı bilmem ama önermek isterim. Re:Zero güzel bir animedir bence. Zaman yolculuğu, doğa üstü güçler ve aksiyon içeriyor.

25 bolum sonrası ızlenmez.
Bende 25 bölüm civarı izledim. Sonra abarttilar iyice diyip kapattım. Tek izlediğim anime filmi ruhların kaçışıydi ve MUHTEŞEMDİ. Bide dizi olarak death note izledim 20-25 bölüm civarı başkada izlemedim. Ama ruhların kaçışi çok iyiydi be

Peki nasıl anime bağımlısı olabilirim?

Anime seviyorsan bağımlısı olursun ama nasıl anime bağımlısı olurum diye sormak aşırı saçma çünkü sevmiyorsan kendini mi zorlayacaksın

ilk ve son izlediğim anime death note'du.Geçen yaz bu zamanlarda izlemiştim,şimdi tekrar izlesem mi yoksa önerdiğiniz death note kadar güzel bir anime var mı?
Dünyanın en iyi animesi Naruto'yu izlemelisin. Death Note'u 2 kez bitirdim ve başka onun kadar güzel bir anime olduğunu düşünmüyordum, taa ki narutoyu izleyene kadar. Deli gibi izlersen bu yaz tatilinde bitirebilirsin naruto ve shippuudeni. Ama tabii ki death note benim için özel bir anime fakat naruto çok daha kaliteli ve üst seviyede.

Malum olay olana kadarki kısmı değil 2, 12 kere bile izlenir. O olaydan sonrası zaman kaybı.

Ya senin kafanı olm anime ne
Şu düşünceden ne zaman vazgeçeceksiniz ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Death note kadar sarar mı bilmem ama Erased izleyebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin için her bölümü merak uyandıran bir animeyi bitirdikten sonra büyük ihtimalle boşluk hissedeceksin ve yeni sezon ya da bölümlerin çıkmasını isteyeceksin. Büyük ihtimalle yeni sezon hiç çıkmayacak ya da 1-2 sene sonra anca çıkacak sen de aradaki bu boşluğu başka bir animeyle doldurmaya çalışacaksın. Aslında bağımlılık buradan geliyor desem yanlış olmaz sanırım. Sen yine de bu kadar bağımlı olma bence.

Son düzenleme:
Geri