Bi̇r Kızı Etki̇lemek İçi̇n Ne Yapabi̇li̇ri̇m?

Teşekkürler okucam hepsini. Bide kizla konusunca heyecanlanıyorum. Ayna karşısında prova yapsam?
Diksiyonun kötüyse iyileşti ve kendine güven. Gerisi fazlasıyla geliyor zaten. Ayna karşısında prova yapmanı pek önermem. Zira kızla konuştuğunda yapmacık ve önceden çalışılmış olarak görülebilirsin.

Tüm bunların dışında Haluk Tatar'ı izlemeni öneririm. Sana faydası dokunacaktır. İyi günler. :)

Doğal davran,kasma kendini.
Hocam kasma demek kolay ama kız yanıma gelince normal konuşuyorum ama içimde şimşekler çarpıyor kalbim 2 kat daha hızlı çarpıyor beynim uyku moduna geçiyor sanki hemen en kısa cevabı veriyorum onunla konuşurken heyecandan terliyorum.

Daha iyi ya korksun zaten aşık olur yavaş yavaş hem korkutarak da erişebilirsin TC yi nasıl bulacağını da sen düşün bende tüm okulun TC si var mesela
MERNİS gibi programlarla bulunabiliyor, fakat bu yasal değil ve çok ciddi bir suç.

Korkutarak aşık etmek nasıl bir düşünce yahu? Kızın gerçekten aşık olacağını mı düşünüyorsun?

MERNİS gibi programlarla bulunabiliyor, fakat bu yasal değil ve çok ciddi bir suç.

Korkutarak aşık etmek nasıl bir düşünce yahu? Kızın gerçekten aşık olacağını mı düşünüyorsun?
Evet öyle aşk mı olur. Kız tam tersi benden uzaklaşır. Konuşmamaya başlar

Ya hocam şaka yapıyorum tabiiki öyle aşık olmaz yasadışı olduğunu da biliyorum hoca sınıf grubuna listeyi attı yanlışlıkla ben de yedeklemiştim sildi sonra hemen ama bende kaldı 😃 yoksa ne işime yarayacak

Aile üyelerinin ad soy ad doğum tarihi ve TC lerini öğren sonra kıza söyle atıyorum baban şu tarihte doğdu TC si su annen şu şu sen şu şu kız hemen aşık olur baya etkilenir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani etkilemek var etkilemek var hayatı boyunca hatırlar o kesin
Sar abime bir mernis :d bu kızı daha çok uzaklastirir sapıkmı bu der

(2031 mernis i 31 tl ye satiyorum kesinlikle dolandirici degilim ref kef .d)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri