kanka ekstra olarak sd yeri çıkartılıp oraya bi aparat ile ssd veya hdd de takabilirsnLaptopta depolama artırmak için hdd kullanılabiliyor mu?
Laptopumda m2 ssd'nin yanında bir de 2.5inç ssd yeri var ama hdd olmaz mı bu girişte ?
Dediğini tam olarak anlamadım ama ek aparata gerek yok zaten kutudan geldi 2.5'' giriş için gerekli olacak olankanka ekstra olarak sd yeri çıkartılıp oraya bi aparat ile ssd veya hdd de takabilirsn
2,5 inç SSD oluyosa HDD de olur.
Takılır. 2.5 inç HDD'ler olur.
knk hani laptopun sağında cd yeri oluyor basıyon yana açılıyor fln he onu alttan vidasını söküolar vs. ardından dediğim aparatı takıyorlar ssd veya hdd yi oturturuyo fln bu kdr he işine yaramıosa np ben gene söyliym dedmDediğini tam olarak anlamadım ama ek aparata gerek yok zaten kutudan geldi 2.5'' giriş için gerekli olacak olan
Kasa kapanmaz mı diye düşündüm nedense daha kalın hddler
Laptopta cd giriş yeri yok ama teşekkürlerknk hani laptopun sağında cd yeri oluyor basıyon yana açılıyor fln he onu alttan vidasını söküolar vs. ardından dediğim aparatı takıyorlar ssd veya hdd yi oturturuyo fln bu kdr he işine yaramıosa np ben gene söyliym dedm