byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,770
noldu sonuç
Bugün zam verilmedi ileri günlerde belli olacakmış.noldu sonuç
Açıklama gelmedi bugün. Sadece cb konuştu "Asgari ücret zammı için Talimat verdim" dedinoldu sonuç
Asgari artınca memur maaşları da artıyor ama yine de sen bilirsin.günü kurtarmaya çalışıyolar yakında memur maaşına yetişcek asgari ücret
kanka asgari ücret ve memur maaşı aynı olacak demedim onu ülkedeki nitelikli insanların değerinin kalmadığı manasında söylemiştimAsgari artınca memur maaşları da artıyor ama yine de sen bilirsin.
En düşük memur maaşı 10k civarı olacak, asgari henüz 4k. Yani anlayacağın arada fark var.kanka asgari ücret ve memur maaşı aynı olacak demedim onu ülkedeki nitelikli insanların değerinin kalmadığı manasında söylemiştim
2.defa gelecek olan asgari ücret zammı ile birlikte bilmem kaçıncı kez gelecek zamlar loading...Kimse demez ki eğer zam işe yarıyorsa neden 2. defa yapılıyor?
Zam yap --> Para bas --> Para değersizleşsin --> Fiyatlar artsın --> Alım gücü düşsün -- > Sar başa2.defa gelecek olan asgari ücret zammı ile birlikte bilmem kaçıncı kez gelecek zamlar loading...
Şükret yeğenim yoksulluk sınırı 15 binZam geldikten sonra artsa ne olucak ki ? Babam 20 bin'e yakın maaş alıyor, o bile yetmiyor.
20bin tl maaş nasıl yetmiyor ya? Kuş sütü mü içiyorsunuz yoksa ejder meyvesi mi?Zam geldikten sonra artsa ne olucak ki ? Babam 20 bin'e yakın maaş alıyor, o bile yetmiyor.
Ne yani asgari ücret memur maaşına denk mi olsunİstedikleri kadar yükseltsinler yine yeterli olmayacak. Asgari ücreti sabit tutup zamları indirseler daha iyi olur.