Neler Yeni

• Asgari ücret için 3 formüllü fiyat söylendi.

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
20bin TL maaş nasıl yetmiyor ya? Kuş sütü mü içiyorsunuz yoksa ejder meyvesi mi?

Veya aşiret misiniz?
Yoksulluk sınırı bile 21k oldu. Çoğu herkese göre fazla miktar gelebilir ama değil. Aylık harcamalar için tabi yetiyor. Market olarak çoğu şeyi kaliteli olarak alıyoruz fakat olması gereken bu zaten. Kuş sütü demişsin de, gerekirse niye içmiyim ? Avrupadaki insanlardan niye farkımız olsun. Bu tür şeyler için yetse de ev, araba gibi şeyler için bizim maaş da yetmiyor.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Yoksulluk sınırı bile 21k oldu. Çoğu herkese göre fazla miktar gelebilir ama değil. Aylık harcamalar için tabi yetiyor. Market olarak çoğu şeyi kaliteli olarak alıyoruz fakat olması gereken bu zaten. Kuş sütü demişsin de, gerekirse niye içmiyim ? Avrupadaki insanlardan niye farkımız olsun. Bu tür şeyler için yetse de ev, araba gibi şeyler için bizim maaş da yetmiyor.
Valla ben 6k ile bayağı rahat geçiniyorum. Üstelik 3 bin kredi ödüyorum aylık.

Olması gereken bu şu demekle olmuyor. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Burası Türkiye, maalesef Avrupa değil .

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Olcay akbulut
Valla ben 6k ile bayağı rahat geçiniyorum. Üstelik 3 bin kredi ödüyorum aylık.

Olması gereken bu şu demekle olmuyor. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Burası Türkiye, maalesef Avrupa değil .
hocam rahat geçindiğinizi sandığınız hayat giriş seviyesi bir hayat olabilir mi? 360 dolar ile güzel bi hayat süremezsiniz gibi geliyor bana

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
hocam rahat geçindiğinizi sandığınız hayat giriş seviyesi bir hayat olabilir mi? 360 dolar ile güzel bi hayat süremezsiniz gibi geliyor bana
Tek yaşıyorum, her şeyin en iyisini yiyip içiyorum. Ayda 2 kere seyahat ediyorum. (Samsun-Istanbul arası)

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm
Giren yine biz işverene giriyor. Zaten zararına çalışıyoruz. Şimdi eleman çıkarmak zorunda kalıcaz.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
asgari ücreti arttırmaları bir işe yaramıyor dahada kötüleştiriyor hala anlamadılar .d

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
İstedikleri kadar yükseltsinler yine yeterli olmayacak. Asgari ücreti sabit tutup zamları indirseler daha iyi olur.
zamları indirmeleri mümkün değil de vergileri indirmeliler çünkü gerçekten kötü yere gidiyoruz bunun da sorumluları devletin gelirlerini düşürmeli çünkü sorumlusu devlet

NotGonna

80+ Bronze
Çoluğu çocuğu boşver bu ücretle tek başına bile hayatta kalınmıyor knk
evet de ona rağmen gidip çocuk yapıp ağlayan insanlara gram üzülmüyorum hani 1-2 tane yaparsın bakarsın tabii de 4-5 tane cocugu olan adamlar gordum asgari ucretle

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Olcay akbulut
Tek yaşıyorum, her şeyin en iyisini yiyip içiyorum. Ayda 2 kere seyahat ediyorum. (Samsun-Istanbul arası)
anladım hocam tekseniz işler değişir, Allah daha fazlasını nasip etsin

Satriani

80+ Bronze
Asgari ücrete zam geldi diyelim, hemen akabinde her şeye zam geleceği için değişen hiç bi'şey olmayacak. Aksine maaşa paralel olmayan artışlarla alım gücü daha da düşecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,755
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom