ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,862
7bin TL ile 5 kişi geçinen biz buna güldü20bin TL maaş nasıl yetmiyor ya? Kuş sütü mü içiyorsunuz yoksa ejder meyvesi mi?
Veya aşiret misiniz?
7bin TL ile 5 kişi geçinen biz buna güldü20bin TL maaş nasıl yetmiyor ya? Kuş sütü mü içiyorsunuz yoksa ejder meyvesi mi?
Veya aşiret misiniz?
21 bin olduŞükret yeğenim yoksulluk sınırı 15 bin
Yoksulluk sınırı bile 21k oldu. Çoğu herkese göre fazla miktar gelebilir ama değil. Aylık harcamalar için tabi yetiyor. Market olarak çoğu şeyi kaliteli olarak alıyoruz fakat olması gereken bu zaten. Kuş sütü demişsin de, gerekirse niye içmiyim ? Avrupadaki insanlardan niye farkımız olsun. Bu tür şeyler için yetse de ev, araba gibi şeyler için bizim maaş da yetmiyor.20bin TL maaş nasıl yetmiyor ya? Kuş sütü mü içiyorsunuz yoksa ejder meyvesi mi?
Veya aşiret misiniz?
Valla ben 6k ile bayağı rahat geçiniyorum. Üstelik 3 bin kredi ödüyorum aylık.Yoksulluk sınırı bile 21k oldu. Çoğu herkese göre fazla miktar gelebilir ama değil. Aylık harcamalar için tabi yetiyor. Market olarak çoğu şeyi kaliteli olarak alıyoruz fakat olması gereken bu zaten. Kuş sütü demişsin de, gerekirse niye içmiyim ? Avrupadaki insanlardan niye farkımız olsun. Bu tür şeyler için yetse de ev, araba gibi şeyler için bizim maaş da yetmiyor.
hocam rahat geçindiğinizi sandığınız hayat giriş seviyesi bir hayat olabilir mi? 360 dolar ile güzel bi hayat süremezsiniz gibi geliyor banaValla ben 6k ile bayağı rahat geçiniyorum. Üstelik 3 bin kredi ödüyorum aylık.
Olması gereken bu şu demekle olmuyor. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Burası Türkiye, maalesef Avrupa değil .
Tek yaşıyorum, her şeyin en iyisini yiyip içiyorum. Ayda 2 kere seyahat ediyorum. (Samsun-Istanbul arası)hocam rahat geçindiğinizi sandığınız hayat giriş seviyesi bir hayat olabilir mi? 360 dolar ile güzel bi hayat süremezsiniz gibi geliyor bana
Çoluğu çocuğu boşver bu ücretle tek başına bile hayatta kalınmıyor knkhaklısın hocam da asgari ücretle çalışıp 4 tane çocuk yapmak da drama bence
zamları indirmeleri mümkün değil de vergileri indirmeliler çünkü gerçekten kötü yere gidiyoruz bunun da sorumluları devletin gelirlerini düşürmeli çünkü sorumlusu devletİstedikleri kadar yükseltsinler yine yeterli olmayacak. Asgari ücreti sabit tutup zamları indirseler daha iyi olur.
evet de ona rağmen gidip çocuk yapıp ağlayan insanlara gram üzülmüyorum hani 1-2 tane yaparsın bakarsın tabii de 4-5 tane cocugu olan adamlar gordum asgari ucretleÇoluğu çocuğu boşver bu ücretle tek başına bile hayatta kalınmıyor knk
anladım hocam tekseniz işler değişir, Allah daha fazlasını nasip etsinTek yaşıyorum, her şeyin en iyisini yiyip içiyorum. Ayda 2 kere seyahat ediyorum. (Samsun-Istanbul arası)