İstanbul gibi büyük bir şehrin düzgün bir mahellesinde düzgün bir apartman dairesinin kira ve aidat fiyatlarından haberdar mısın?
Zannetmiyorum olacağını. Babasının sırtından geçinen birisi nereden bilecek ki?
İstanbul gibi büyük bir şehrin düzgün bir mahellesinde düzgün bir apartman dairesinin kira ve aidat fiyatlarından haberdar mısın?
Zannetmiyorum olacağını. Babasının sırtından geçinen birisi nereden bilecek ki?
Asgari Ücretle çalışan bir kişi Manisa gibi Diğer bölgelere kıyasla Nispeten daha ucuz bölgelerde yaşıyorsa 1 kişi çok rahat geçinir. Ama İstanbul için aynısını söyleyemeyeceğim. Asgari ücretin artması çözüm değil. Enflasyonu düzeltmen gerek.
Asgari Ücretle çalışan bir kişi Manisa gibi Diğer bölgelere kıyasla Nispeten daha ucuz bölgelerde yaşıyorsa 1 kişi çok rahat geçinir. Ama İstanbul için aynısını söyleyemeyeceğim. Asgari ücretin artması çözüm değil. Enflasyonu düzeltmen gerek.
Kardeşim niye ayağımı yorganıma göre uzatmak zorundayım bunu bana açıklar mısın ??? Neden aza kanaat etmek zorundayım Burası Türkiyeyse vergilerle aldıkları milyarları saçma sapan yerlere harcamak yerine ülkenin geleceğine üretimine harcasınlar öyle ayağını yorganına göre uzat şöyle böyle geç o işleri uzatmıyorum birader benim seçtiğim insanlar beni ay sonunu düşünmeden yaşatmak zorunda
Kardeşim niye ayağımı yorganıma göre uzatmak zorundayım bunu bana açıklar mısın ??? Neden aza kanaat etmek zorundayım Burası Türkiyeyse vergilerle aldıkları milyarları saçma sapan yerlere harcamak yerine ülkenin geleceğine üretimine harcasınlar öyle ayağını yorganına göre uzat şöyle böyle geç o işleri uzatmıyorum birader benim seçtiğim insanlar beni ay sonunu düşünmeden yaşatmak zorunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ruhu fakir yaşamaya alıştığı için kuru ekmek yese ohh karnım doydu yahuuu gül gibi yaşıyorum diyecek bir insan gibi görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayağı rahat geçiniyorum diyor ya sen yılda kaç kere tatile gidiyorsun haftanın kaç günü et yiyorsun ayda kaç TL giyim kuşama para harcıyorsun
Her yaz 3 ay Bodrum'dayım kardeşim gelebiliyorsan buralara gel misafir edeyim.
Haftanın 4 günü tavuk, 3 günü kırmızı et tüketiyorum. Balığı pek sevmediğim için yemiyorum.
Avrupa'da insanlar parasını senin kafandaki gibi kullanmıyor idareli geçim dünyanın her yerinde var. Sen onlar her istediğini anında alıyor sanıyorsun ama öyle değil sadece rahat alabiliyorlar. Bu da ülkenin politikası.
Giyim kuşam aksesuar falan bunları da ihtiyacıma göre alıyorum. Ancak çok beğendiğim ürünler olduğunda ayakkabı hariç markasına takılmadan alıyorum