Neler Yeni

• Asgari ücret için 3 formüllü fiyat söylendi.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Ama ama biz nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul gibi büyük bir şehrin düzgün bir mahellesinde düzgün bir apartman dairesinin kira ve aidat fiyatlarından haberdar mısın?
Zannetmiyorum olacağını. Babasının sırtından geçinen birisi nereden bilecek ki?
8000 tl kira 500 tl aidat 1000 tl faturalar mutfak 3500 tl mazot 2000 tl ve daha birsürü vallahi haklısın

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
İstanbul gibi büyük bir şehrin düzgün bir mahellesinde düzgün bir apartman dairesinin kira ve aidat fiyatlarından haberdar mısın?
Zannetmiyorum olacağını. Babasının sırtından geçinen birisi nereden bilecek ki?
Babamın sırtından geçinmiyorum olum kıt mısın sen? 16 yaşındaki çocuğun laflara bak ya.

Bura.K

80+ Silver
Asgari Ücretle çalışan bir kişi Manisa gibi Diğer bölgelere kıyasla Nispeten daha ucuz bölgelerde yaşıyorsa 1 kişi çok rahat geçinir. Ama İstanbul için aynısını söyleyemeyeceğim. Asgari ücretin artması çözüm değil. Enflasyonu düzeltmen gerek.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Kontfire

80+ Silver
Asgari Ücretle çalışan bir kişi Manisa gibi Diğer bölgelere kıyasla Nispeten daha ucuz bölgelerde yaşıyorsa 1 kişi çok rahat geçinir. Ama İstanbul için aynısını söyleyemeyeceğim. Asgari ücretin artması çözüm değil. Enflasyonu düzeltmen gerek.
Şehire göre asgari ücretin değişmesi lazım aynı , Amerika'da ki eyaletlerde olduğu gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Bir kişi demiş görmedim :D

Valla ben 6k ile bayağı rahat geçiniyorum. Üstelik 3 bin kredi ödüyorum aylık.

Olması gereken bu şu demekle olmuyor. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Burası Türkiye, maalesef Avrupa değil .
Kardeşim niye ayağımı yorganıma göre uzatmak zorundayım bunu bana açıklar mısın ??? Neden aza kanaat etmek zorundayım Burası Türkiyeyse vergilerle aldıkları milyarları saçma sapan yerlere harcamak yerine ülkenin geleceğine üretimine harcasınlar öyle ayağını yorganına göre uzat şöyle böyle geç o işleri uzatmıyorum birader benim seçtiğim insanlar beni ay sonunu düşünmeden yaşatmak zorunda

Rahat dediğin hayatın gerçekten rahat olduğuna emin misin?
Ruhu fakir yaşamaya alıştığı için kuru ekmek yese ohh karnım doydu yahuuu gül gibi yaşıyorum diyecek bir insan gibi görünüyor

Valla ben 6k ile bayağı rahat geçiniyorum. Üstelik 3 bin kredi ödüyorum aylık.

Olması gereken bu şu demekle olmuyor. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Burası Türkiye, maalesef Avrupa değil .
Bayağı rahat geçiniyorum diyor ya sen yılda kaç kere tatile gidiyorsun haftanın kaç günü et yiyorsun ayda kaç TL giyim kuşama para harcıyorsun

Son düzenleme:

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Bir kişi demiş görmedim :D

Kardeşim niye ayağımı yorganıma göre uzatmak zorundayım bunu bana açıklar mısın ??? Neden aza kanaat etmek zorundayım Burası Türkiyeyse vergilerle aldıkları milyarları saçma sapan yerlere harcamak yerine ülkenin geleceğine üretimine harcasınlar öyle ayağını yorganına göre uzat şöyle böyle geç o işleri uzatmıyorum birader benim seçtiğim insanlar beni ay sonunu düşünmeden yaşatmak zorunda

Ruhu fakir yaşamaya alıştığı için kuru ekmek yese ohh karnım doydu yahuuu gül gibi yaşıyorum diyecek bir insan gibi görünüyor

Bayağı rahat geçiniyorum diyor ya sen yılda kaç kere tatile gidiyorsun haftanın kaç günü et yiyorsun ayda kaç TL giyim kuşama para harcıyorsun
Her yaz 3 ay Bodrum'dayım kardeşim gelebiliyorsan buralara gel misafir edeyim.

Haftanın 4 günü tavuk, 3 günü kırmızı et tüketiyorum. Balığı pek sevmediğim için yemiyorum.

Avrupa'da insanlar parasını senin kafandaki gibi kullanmıyor idareli geçim dünyanın her yerinde var. Sen onlar her istediğini anında alıyor sanıyorsun ama öyle değil sadece rahat alabiliyorlar. Bu da ülkenin politikası.

Giyim kuşam aksesuar falan bunları da ihtiyacıma göre alıyorum. Ancak çok beğendiğim ürünler olduğunda ayakkabı hariç markasına takılmadan alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom