Ekran kartı önerisi, PSU yeterliliği

xFealy

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
Merhaba, yakın zamanda oyun için bir ekran kartı almayı düşünüyorum bir kaç uygun fiyata ekran kartı buldum; MSI GTX 1650 4GB, ASUS ROG-STRIX-RX570 8GB, SAPPHIRE PULSE RX 6500 XT 4GB
Bunların arasından hangisini almalıyım? sizin bildiğiniz daha iyi bir ekran varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özellikleri;
Anakart: MSI A320M-A PRO,
İşlemci: Ryzen 3 3100,
PSU: Foem 400W FPS-G40F12 (Yetersiz kalırsa yeni bir 550W PSU alacağım önerileriniz varsa yazabilirsiniz.)
Ram: 8 GB DDR4 3000Mhz (ilerleyen zamanlarda bir tane daha 8 GB ram alacağım.)

bu kartlar arasından rx570 al

Piyasada sıfır 1070 ekran kartı bulamadım maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart, İşlemci ve PSU yeterli olur mu? PSU yetmezse önerebileceğin bir PSU var mı?
@DerratiX psu istiyor ne önereyim

Piyasada sıfır 1070 ekran kartı bulamadım maalesef.

Anakart, İşlemci ve PSU yeterli olur mu? PSU yetmezse önerebileceğin bir PSU var mı?
570 yazdığınız için ikinci el istemediğinizi düşünmedim.

Biraz daha güçlü bir ekran kartı istiyorum oyunlarda fps düşüşü vs. olmaması için.

Ekran kartlarını örnek olarak verdim. sıfır 1070 bulsam tabi ki onu alırım.
Sıfır olarak bir şey bilemedim hocam en iyi ihtimalle 1660 falan denk gelir belki ama o da zor 6500 xt var galiba max.

Sıfır olarak bir şey bilemedim hocam en iyi ihtimalle 1660 falan denk gelir belki ama o da zor 6500 xt var galiba max.
1050 ne saçmalama kanka. Benim arkadaş 5600xt ile 3100 kullanıyor fazla darboğaz olmuyor. 6500xt al iyi kart kanka.
bu ikisini almayı düşünüyorum.

bu ikisini almayı düşünüyorum.

psu gayet iyi alabilirsin

Geri