Öneri Deathhader V2 için Mousepad Önerisi

ben en iyisi steelseries alayım hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz kullandınız mı hocam nasıl malzeme kalitesi
Steelseries kullanıyorum. Razer gigantus ile aralarında fark yok. Razer programından kalibrasyon için 30 40 lira fazla verilir bence bu mouse padi tanımıyor çünkü.

Aynı mouse bende de var bu arada.

Çünkü o paraya glorious heavy xl, endgame gear gibi ss qck'yı parçalıcak mousepadler var

hocam ilk defa görüyorum razerin bu mousepadini nasıl sizce. porgeden geçersem fark olur mu. farem razer bu arada
o mouse padleri bilmiyorum adını duymuşluğum var ama steelseriesten iyi midir? bilmiyom pro arenadada ss heavy kullanan çok baya

o mouse padleri bilmiyorum adını duymuşluğum var ama steelseriesten iyi midir? bilmiyom pro arenadada ss heavy kullanan çok baya
evet ss'den daha iyi ikiside incelemeleri var

evet ss'den daha iyi ikiside incelemeleri var
hocam buna göre bu videoyu bende izledim ama o kişiden kişiye değişir eğer dediğin gibiyse neden hala pro arenada en çok ss heavy ve logitech g640 kullanılıyor bi düşün ki yurt dışında ne markalar ne mouse padler var trde olmayan ve kalitesi baya yüksek

hocam buna göre bu videoyu bende izledim ama o kişiden kişiye değişir eğer dediğin gibiyse neden hala pro arenada en çok ss heavy ve logitech g640 kullanılıyor bi düşün ki yurt dışında ne markalar ne mouse padler var trde olmayan ve kalitesi baya yüksek
hocam dedikleriniz çok yeni mousepadler değil. nasıl alıştılarsa neyle rahat ediyorlarsa onu kullanırlar. ayrıca e sporcular tarafından endgame ve gloriousta aşırı tercih ediliyor. qck heavye o parayı vermektense daha güzel mousepadler olduğunu söylemeye çalışıyorum bu arada tesadüfen denk geldim dünyanın en iyi 2.mousepadi şuan 500tl olarak gözüküyor araştırın 500'e geliyorsa direk bunu alın hiç düşünmeyin bile
Screenshot_2022-07-05-17-05-30-30_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg

Glorious bakabilirsin. Qck olabilir.
Hyperx Fury S almayın.

hocam dedikleriniz çok yeni mousepadler değil. nasıl alıştılarsa neyle rahat ediyorlarsa onu kullanırlar. ayrıca e sporcular tarafından endgame ve gloriousta aşırı tercih ediliyor. qck heavye o parayı vermektense daha güzel mousepadler olduğunu söylemeye çalışıyorum bu arada tesadüfen denk geldim dünyanın en iyi 2.mousepadi şuan 500tl olarak gözüküyor araştırın 500'e geliyorsa direk bunu alın hiç düşünmeyin bileAlıntıyı görüntüle
500 ile 1341 arası diyor hocam 500 değil o 500 e gelmez zaten minimum 1 k ya patlar

500 ile 1341 arası diyor hocam 500 değil o 500 e gelmez zaten minimum 1 k ya patlar
hocam o olmasa bile yinede glorious alın emin olun qck'dan çok daha iyi isterseniz istanbul içinde deneyin farkı kendiniz görürsünüz

hocam o olmasa bile yinede glorious alın emin olun qck'dan çok daha iyi isterseniz istanbul içinde deneyin farkı kendiniz görürsünüz
istanbulda değilim hocam da bakalım hayırlısı L heavy de alabilirim 6 m olmasından dolayı konfor odaklı

Temmuz ortasında klasse longteng serisinin stokları yenilenecek bence bekle

Steelseries kullanıyorum. Razer gigantus ile aralarında fark yok. Razer programından kalibrasyon için 30 40 lira fazla verilir bence bu mouse padi tanımıyor çünkü.

Aynı mouse bende de var bu arada
kalibrasyon ne işe yarıyor tam olarak artısı nedir ?

Geri