Bugun arkadasima attigim snapleri kaydetmek istiyorum galerime ama ne yaptiysam ettiysem bulamadim nerede olduklarini fotograflari ve videolari snap olarak attim o da acti kaydetmesini de soylemedim yardimci olursaniz cok mutlu olurum 
Cektiginiz snapleri mi yaniBugun arkadasima attigim snapleri kaydetmek istiyorum galerime ama ne yaptiysam ettiysem bulamadim nerede olduklarini fotograflari ve videolari snap olarak attim o da acti kaydetmesini de soylemedim yardimci olursaniz cok mutlu olurum![]()
evet hocam sc deki filtre ile oradan cekip arkadasima attimCektiginiz snapleri mi yani
Eger galeriye indirmis gözükmüyor iseevet hocam sc deki filtre ile oradan cekip arkadasima attim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesajlarda gözüküyor "Acildi" seklinde
yok hocam cok farkli benimkisi ben arkadasima snap attim kaydetmedim onu bir yerlerden bulamam mi?Eger galeriye indirmis gözükmüyor ise
Dosya yöneticisini açın > Arama çubuğuna Snapchat images yazın orayı kurcalayin bulmanız lazım
Benim bildigim sol altta direkt kaydetme yeri var galeriye kaydolmuyorsa snabin galerisi var acinca fotograf cekme tusunun sol tarafindaevet hocam sc deki filtre ile oradan cekip arkadasima attim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesajlarda gözüküyor "Acildi" seklinde
bulamazsın diye biliyorumBugun arkadasima attigim snapleri kaydetmek istiyorum galerime ama ne yaptiysam ettiysem bulamadim nerede olduklarini fotograflari ve videolari snap olarak attim o da acti kaydetmesini de soylemedim yardimci olursaniz cok mutlu olurum![]()
kaydetmedimBenim bildigim sol altta direkt kaydetme yeri var galeriye kaydolmuyorsa snabin galerisi var acinca fotograf cekme tusunun sol tarafinda
Dediğim şeyi yapipta bulamadiysaniz başka bir bilgim yokyok hocam cok farkli benimkisi ben arkadasima snap attim kaydetmedim onu bir yerlerden bulamam mi?