Snapchat icin yardim

ScarpeX0

80+
Reaksiyon skoru
24
Bugun arkadasima attigim snapleri kaydetmek istiyorum galerime ama ne yaptiysam ettiysem bulamadim nerede olduklarini fotograflari ve videolari snap olarak attim o da acti kaydetmesini de soylemedim yardimci olursaniz cok mutlu olurum :D

Bugun arkadasima attigim snapleri kaydetmek istiyorum galerime ama ne yaptiysam ettiysem bulamadim nerede olduklarini fotograflari ve videolari snap olarak attim o da acti kaydetmesini de soylemedim yardimci olursaniz cok mutlu olurum :D
Cektiginiz snapleri mi yani

evet hocam sc deki filtre ile oradan cekip arkadasima attim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesajlarda gözüküyor "Acildi" seklinde
Eger galeriye indirmis gözükmüyor ise
Dosya yöneticisini açın > Arama çubuğuna Snapchat images yazın orayı kurcalayin bulmanız lazım

Eger galeriye indirmis gözükmüyor ise
Dosya yöneticisini açın > Arama çubuğuna Snapchat images yazın orayı kurcalayin bulmanız lazım
yok hocam cok farkli benimkisi ben arkadasima snap attim kaydetmedim onu bir yerlerden bulamam mi?

evet hocam sc deki filtre ile oradan cekip arkadasima attim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesajlarda gözüküyor "Acildi" seklinde
Benim bildigim sol altta direkt kaydetme yeri var galeriye kaydolmuyorsa snabin galerisi var acinca fotograf cekme tusunun sol tarafinda

bulamazsın diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri