Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Ya kral bizim iş tamamen dolara endeksli daha bugün mal aldık dolar yüzünden kâr iyice düştü hep kendilerini düşünüyorlar vatandaşı düşünen yokHükümet alttan toplayıp toplayıp satıyor nasıl bir teşkilatın içine düştük yaa
gözlerime bak çok tatlılar (kediyi diyom)Ya gerçekten bişey bilmiyorsunuz bu gerçek bari susun da her şey olucagina varsın her konuşmanız daha beter ediyor yetti artık valla konuşmazsalar eminim ki ekonomi düzelir ama konuşmadan durmazlar bunlar
Tekstil mi ?Ya kral bizim iş tamamen dolara endeksli daha bugün mal aldık dolar yüzünden kâr iyice düştü hep kendilerini düşünüyorlar vatandaşı düşünen yok
Yok değil.gözlerime bak çok tatlılar (kediyi diyom)
Daha ne kadar batacakTamamen batirmadan gitmeyecekler gibi bir his var içimde.
çok batar daha öyle deme harbi 25e 30a yolu varDaha ne kadar batacak
İyi günlerimiz daha bunlar.Daha ne kadar batacak
İcerleyorum küfür de edemiyorum sanki tekrar dünyaya gelicez bir de bunlarla uğraşıyoruzçok batar daha öyle deme harbi 25e 30a yolu var
Böyle iyi günlere tukureyim o sözü dolar 9 olmuştu yine soluyorlardi batsın anasını 50 olsun dolarİyi günlerimiz daha bunlar.
Dostum arkadan faiz teorisi uyduranlar vatandaşı umursamayalı çok oluyor.Ya kral bizim iş tamamen dolara endeksli daha bugün mal aldık dolar yüzünden kâr iyice düştü hep kendilerini düşünüyorlar vatandaşı düşünen yok
Evet neredeyse euro ile eşitlenecekler 0,98 olmuşDolar güç endeksi artıyor rekor seviyelerde sadece TL değil tüm para birimleri dolar karşısında değer kaybediyor, TL'ye özel bir şey değil son 2 günkü düşüş