Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Aldım, Sahtemi ?

aernaydn

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba arkadaşlar bugun HyperX Cloud 2 fakat bazı aklımı karıştıran şeyler var.
Ürünü amazon'dan aldım, kutuyu açtığımda kulaklık kısımlarında sıfır jelatini yoktu ve kulaklık yerindeki logolu kısım metal degil yanları gibi plastik çıktı.
Bunun yanında kutu içerisinden taşıma kılıfı ve nem giderici küçük poşet'de çıkmadı.
Ürün acaba sahtemi ?

Amazon iade alir yuksek ihtimal iade edip max 100 tl daha verip baska bir saticidan alabilirsiiniz

Merhaba arkadaşlar bugun HyperX Cloud 2 fakat bazı aklımı karıştıran şeyler var.
Ürünü amazon'dan aldım, kutuyu açtığımda kulaklık kısımlarında sıfır jelatini yoktu ve kulaklık yerindeki logolu kısım metal degil yanları gibi plastik çıktı.
Bunun yanında kutu içerisinden taşıma kılıfı ve nem giderici küçük poşet'de çıkmadı.
Ürün acaba sahtemi ?
belki başka birinin iade ettiği ürün gelmiş olabilir.

Amazon iade alir yuksek ihtimal iade edip max 100 TL daha verip baska bir saticidan alabilirsiiniz
Amazon iade süresi ne kadar acaba ve gönderdiğimde kutu içerigi eksik diye kabul etmezlerse ?
Sonuçta bana da eksik olarak geldi.
Ve bayram arası olduğu için kargolar çalışmıyor.

Kılıf çıkmadığını yaz müşteri hizmetlerine 75tl geri ödeme yaparlar.

belki başka birinin iade ettiği ürün gelmiş olabilir.
Başkasının iade ettiği ürün olabilir sorun değil.
Hatta taşıma çantası olmamasıda sorun degil.
Yandaki logolu metal yüzey plastik geldi, sahte olma ihtimali varmı amazon gibi bir firmadan gelen ürünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün yanında gelen küçük ses kartınında logo ışığı yok sadece 7.1 açtıgımda ortadaki ışık yanıyor logo yanmıyor.
Şimdi farkettim bunuda

Fotoğraf atabilir misin?

Başkasının iade ettiği ürün olabilir sorun değil.
Hatta taşıma çantası olmamasıda sorun degil.
Yandaki logolu metal yüzey plastik geldi, sahte olma ihtimali varmı amazon gibi bir firmadan gelen ürünün.
Amazondan cloud 2 alınmaması gerektiğini az önce başka bir konudada yazdım. Amazonun ne kadar güvenilir olduğunu biliyoruzda cloud 2'de yanlış ürün gönderiyorlar. bu arada yandaki o şeyler alüminyum diye biliyorum demir falan bekleme yani alüminyum daha iyi zaten iyice kontrol et

Amazondan cloud 2 alınmaması gerektiğini az önce başka bir konudada yazdım. Amazonun ne kadar güvenilir olduğunu biliyoruzda cloud 2'de yanlış ürün gönderiyorlar. bu arada yandaki o şeyler alüminyum diye biliyorum demir falan bekleme yani alüminyum daha iyi zaten iyice kontrol et
Birkaç ay önce ben de cloud 2yi amazondan aldım. Hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası. Jelatinlerinden tüm kutu içeriğine kadar kapalı kutu gelmişti. Hatta birkaç gün kullanıp bir sorundan dolayı değişim istedim yine kapalı kutu başka bir ürün gönderdiler.

Birkaç ay önce ben de cloud 2yi amazondan aldım. Hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası. Jelatinlerinden tüm kutu içeriğine kadar kapalı kutu gelmişti. Hatta birkaç gün kullanıp bir sorundan dolayı değişim istedim yine kapalı kutu başka bir ürün gönderdiler.
hocam arkadaşa iade ürünü gelmiş olabilir şanslısınız demekki

Ekler

• 1657315261335..jpg
    1657315261335..jpg
    2.4 MB · Hit: 80
  • 1657315285911..jpg
    1657315285911..jpg
    2.7 MB · Hit: 79
hocam arkadaşa iade ürünü gelmiş olabilir şanslısınız demekki
Muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görselde de belli olduğu gibi plastik yan taraflar, ve ses kartına internetten bakabilirsin logo ışıklı olması lazım
İlginç. Yanlar arkadaşın dediği gibi alüminyum, plastik gibi hissetmiş olabilir misin? Işık konusunda evet haklısın. Sahte olduğunu sanmıyorum ama muhtemelen iade ürünü. Amazon birebir değişim sunuyor. İstersen değişim hakkını kullan için rahat olsun.

Geri