Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Aldım, Sahtemi ?

Muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlginç. Yanlar arkadaşın dediği gibi alüminyum, plastik gibi hissetmiş olabilir misin? Işık konusunda evet haklısın. Sahte olduğunu sanmıyorum ama muhtemelen iade ürünü. Amazon birebir değişim sunuyor. İstersen değişim hakkını kullan için rahat olsun.
Logolu kısım da yanları gibi plastik malzeme, aleminyum değil tıkladıgımda sesleri bile aynı geliyor.

Bende amazondan aldım kasa metal sorunsuz ses kartinda hyperxlogosu ışıksız bendede

Ekler

• Screenshot_2022-07-09-01-29-23-482_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-07-09-01-29-23-482_com.miui.gallery.jpg
    884.2 KB · Hit: 89
Eski modellerde cloud2 ses kartı üzerindeki yazı RGB evet ışık yanıyor. Yeni modellerde yanmıyor.
Plastik değilde aleminyum olabilirmi emin olsana bı orata dokununca metale dokunmuş gibi soğukluk hissediyorsan plastik te değil

Şimdi arkadaşıma sordum onda da kırmızı model var onunki de plastikmiş. Bendeki gri ve metal. Dediğim gibi muhtemelen yeni/eski üretimle alakalı bir durum bu.

Eski modellerde cloud2 ses kartı üzerindeki yazı RGB evet ışık yanıyor. Yeni modellerde yanmıyor.
Plastik değilde aleminyum olabilirmi emin olsana bı orata dokununca metale dokunmuş gibi soğukluk hissediyorsan plastik te değil
Evet logolu kısımda soğukluk var ama yüzey farkı yok.
İnternette baktığım hepsinin görünüşünde bile aleminyum olduğu belli oluyor.
Bendeki logolu yüzey yan plastikleri ile aynı durumda.

Şimdi arkadaşıma sordum onda da kırmızı model var onunki de plastikmiş. Bendeki gri ve metal. Dediğim gibi muhtemelen yeni/eski üretimle alakalı bir durum bu.
Bencede üretimle alakali

İlgin alakan için saol hocam içim rahatladı şuan.

T
Kutu içerisinde eksik bir şey varmıydı torba çıktımı sende ?
Torba çıkmadı youtubede 1-2 kişiyede baktim bu ay içinde video atanlarada onlardada çıkmadı torba

Açıksası torba lazım değil

Sanırım yeni üretim farklı

Hyperx logosu olan yer metal sanirim yada bana oyle geliyor kenarlar ise plastik gibi geliyor bana ve öyle sanirim

Amazona mail attim geri donus yaparim şuraya torba ve jelatin sordum

Rica ederim kulaklıkta sorun yoksa keyfini çıkar.
Ses kalitesi mikrofon kalitesi olarak çok güzel problem yok.
Söylendiği gibi üretim farkıysa problem yok zaten.
Torba o kadar da önemli değil.
Büyük ihtimalle değişim ürününe denk geldim ben.
Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.

İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,990
Üyeler
186,281
Son üye
ersank26
Geri