Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

Tonla leatherette earpad var satiliyor
Valla reis kulaklık pedleri satılıyor her türlü aliexpresste
Çinden almak lazım illa. Değiştirmesi de kolay değil. Kulaklığı kötülemiyorum dediğim gibi 5 sene c2 wiredden sonra c3 wirelesse geçtim genel olarak üründen memnunum ama demek istediğim artık bundan sonra bi kulaklık alacak olursam kumaş olurdu. C3 wireless çok iyi fiyatlara düştü ama 7k'ya bu sürümü alınır mı emin değilim.

Çinden almak lazım illa. Değiştirmesi de kolay değil. Kulaklığı kötülemiyorum dediğim gibi 5 sene c2 wiredden sonra c3 wirelesse geçtim genel olarak üründen memnunum ama demek istediğim artık bundan sonra bi kulaklık alacak olursam kumaş olurdu. C3 wireless çok iyi fiyatlara düştü ama 7k'ya bu sürümü alınır mı emin değilim.
Ben çok kolay değiştiriliyor diye gördüm, kendi padi soyulana kadar devam eder sonra cloth alırım. Çin veya Türkiye çok fark etmiyor benim için.

Valla reis kulaklık pedleri satılıyor her türlü aliexpresste
O problem değil. Artık sünger, jel her türlü modelin pedlerini bulabiliyoruz ama asıl mesele hala gelen geri dönüşlere rağmen yeni model de bile deri pedlerden vazgeçmiyorlar.

Benim sipariş kargolanmış, gelsin bilgilendiririm.

Sennheiser gsp 300 kullanıyorum 6 sene olacak bozulmadı ilk gün ki ses seviyesi. Yine alırsam bu paralara çıkarsam Sennheiser alırım.

bunların en güzel yanı mikrofonu gayet yeterli. çevre seslerinin çoğunuda karşıya iletmiyor.

2-3 saate denemiş olacağım bilgi veririm.

Sennheiser gsp 300 kullanıyorum 6 sene olacak bozulmadı ilk gün ki ses seviyesi. Yine alırsam bu paralara çıkarsam Sennheiser alırım.
sennheiser hayatımda kulaklık anlamında gerçekten en zirvede olan tek marka diyebilirim. HD 700 Hİ-Fİ kulakluğunu kullanıyordum ve inanılmaz mutluydum gerçekten. Tekrar almak istedim lakin fiyatlar inanılmaz arttığı için şuan alabileceğimi sanmıyorum...

sennheiser hayatımda kulaklık anlamında gerçekten en zirvede olan tek marka diyebilirim. HD 700 Hİ-Fİ kulakluğunu kullanıyordum ve inanılmaz mutluydum gerçekten. Tekrar almak istedim lakin fiyatlar inanılmaz arttığı için şuan alabileceğimi sanmıyorum...
Aynen öyle bro. Zero serisi indirim olur diye beklerken bırak indirimi stok yok. Momentum serisi de uçuyor. Başka marka baktım ama hepsin de sıkıntı var. Sennheiser kulaklık tarafında Alman panzer kalitesini konuşturmuş bambaşka bir marka bana göre.

Bir 15 20 dakikadır kullanıyorum. Sesten tatmin oldum DTS ve Dolby Atmos deniyorum şimdilik. Komfor harika, 360 gr olmasına rağmen 150-180 gr kablolu kulaklarımdan daha hafif hissettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu ana kadar beğenmediğim tek şey dongleın yamuk gelmiş olması :D sağa sola oynuyor

Ekler

• 20250808_215051.webp
    20250808_215051.webp
    1.3 MB · Hit: 65
Bir 15 20 dakikadır kullanıyorum. Sesten tatmin oldum DTS ve Dolby Atmos deniyorum şimdilik. Komfor harika, 360 gr olmasına rağmen 150-180 gr kablolu kulaklarımdan daha hafif hissettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu ana kadar beğenmediğim tek şey dongleın yamuk gelmiş olması :D sağa sola oynuyor
Nasıl beğendin mi

Geri