Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

Astro 50 gen 5 ayarında imiş

Ekler

• Screenshot_20250807_185301_YouTube.webp
    Screenshot_20250807_185301_YouTube.webp
    71.6 KB · Hit: 138
Asus Rog Delta 2 aldım. Pişman da değilim açıkcası. Almamış olsaydım da almazdım bunu. Ön yargım var Hyper X e.

C3 wireless sahibiyim, öncesindede 5 sene c2 wired kullanmıştım. Deri kulaklıkların ömrü max 3-4 sene. Sonrasında dökülmeye başlıyor. Sanırım bi sonraki kulaklığım razer blackshark olur. Hyperx'in yedek parçasını bulmakta zor.

C3 wireless sahibiyim, öncesindede 5 sene c2 wired kullanmıştım. Deri kulaklıkların ömrü max 3-4 sene. Sonrasında dökülmeye başlıyor. Sanırım bi sonraki kulaklığım razer blackshark olur. Hyperx'in yedek parçasını bulmakta zor.
Bir kulaklığı kaç sene kullanmayı hayal ediyon hocam :D 3 4 sene gayet yeterli.

Cloud III'ün yeni versiyonu. Bluetooth ve built in mic var, batarya süresi daha uzun. Yurtdışı liste fiyatı 180$. Mediamarktta şu an 6669₺, vatanda 7049'dan stok girmişler. Ortodoks manayla indirim değil fakat yd fiyatından ucuz (yurtdışında da pek indirime girmiyor yeni olduğu için). Ben satın almayı düşünüyorum, bu civarda wireless arayanlar için iyi seçenek gibi zira hs80 max vs indirime pek girmiyor.

Keşke bu modelde deri pedleri de değiştirselerdi. Kulaklar alev alıyor.

Valla reis kulaklık pedleri satılıyor her türlü aliexpresste

Geri