raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 284
Cloud 3 wireless ile farkı ne ki bunun?
İlk mesajda yazıyor, aradakilerde yazıyor. İnceleme de attım.Cloud 3 wireless ile farkı ne ki bunun?
Ne kadara aldınız?Asus Rog Delta 2 aldım. Pişman da değilim açıkcası. Almamış olsaydım da almazdım bunu. Ön yargım var Hyper X e.
Dolar 40,6bu fiyat ne yav
Bir kulaklığı kaç sene kullanmayı hayal ediyon hocamC3 wireless sahibiyim, öncesindede 5 sene c2 wired kullanmıştım. Deri kulaklıkların ömrü max 3-4 sene. Sonrasında dökülmeye başlıyor. Sanırım bi sonraki kulaklığım razer blackshark olur. Hyperx'in yedek parçasını bulmakta zor.
Keşke bu modelde deri pedleri de değiştirselerdi. Kulaklar alev alıyor.Cloud III'ün yeni versiyonu. Bluetooth ve built in mic var, batarya süresi daha uzun. Yurtdışı liste fiyatı 180$. Mediamarktta şu an 6669₺, vatanda 7049'dan stok girmişler. Ortodoks manayla indirim değil fakat yd fiyatından ucuz (yurtdışında da pek indirime girmiyor yeni olduğu için). Ben satın almayı düşünüyorum, bu civarda wireless arayanlar için iyi seçenek gibi zira hs80 max vs indirime pek girmiyor.
![]()
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr
Evet 3 sene yeterli ama deriden ziyade kumaş tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum kulaklıktaBir kulaklığı kaç sene kullanmayı hayal ediyon hocam3 4 sene gayet yeterli.
Tonla leatherette earpad var satiliyorEvet 3 sene yeterli ama deriden ziyade kumaş tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum kulaklıkta
Valla reis kulaklık pedleri satılıyor her türlü aliexpressteC3 wireless sahibiyim, öncesindede 5 sene c2 wired kullanmıştım. Deri kulaklıkların ömrü max 3-4 sene. Sonrasında dökülmeye başlıyor. Sanırım bi sonraki kulaklığım razer blackshark olur. Hyperx'in yedek parçasını bulmakta zor.