Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

ben cloud 2 kullanıyorum yıllardır, çatlama yaşamadım. Arkadaşlarım da yaşamadı.
O zaman hp üretimi olmayan denk gelmiştir size. Kulaklığın sadece ilk revizyonları iyiydi bi tık sonrakiler merdiven altı plastikten üretiliyor

Hyper x hala kingstonun cloud 2sinin ekmeğini yiyor. HPye geçildikten sonra malzeme kalitesi ses kalitesi şiddeti berbattan bir tık üstte. Tek iyi tarafı batarya. Uygulaması rezalet. Bu fiyat bandında alınabilir değil. 4kya lazer blackshark v2 hyperspeed aldım, gelince deneyimlerimi paylaşırım.
Yani malzeme kalitesinden bahsederken razer en son gelir.
Bu da karşılaştırması

Ekler

• graph.webp
    graph.webp
    96.4 KB · Hit: 30
Nova 7'nin stereo mismatch konusunda kötü olduğunu gördüm, kendim denemedim. Pelta hakkında burada şu tuşu var sesi iyi dışında inceleme yok gerçek manada veri kullanan. Delta 2 ve Hs80max pahalı ve indirime girdiklerini görmedim. Cloud iii wireless'ın bass mid ve treblelarının daha iyi hali olduğunu söylüyor incelemesine güvendiğim adam. Ear simulator ile s ve düz versiyonu karşılaştırmış. Müzik için de geliştirmeler olduğundan bahsetmiş. Seçenek yok gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce de dediğim gibi astro a50 gen 5'e yakın olduğunu iddia ediyor, o bütçeye çıkılmadıkça alternatifsizmiş. Sanmıyorum ki bu adamın elinden pelta delta geçmemiş olsun :D
Oyun kulaklıklarında özellikle kablosuz kulaklıklarda bu kadar ince ses detaylarına bakmak mantıksız bence. Zaten sesi en uga buga şekilde alıyorsun en iyisinde bile. Fiyatta farkeden şeyler genel olarak malzeme kalitesi, şarj süresi, mikrofon kalitesi ( eğer harici mik varsa bu da öd), ped rahatlığına vs bakılmalı. Keza gerçekten ses kulağı olup müzik dinlemek isteyen farklı şeyler arayan kişiler bakmamalı bile. 1.5kya aldığın kulaklıkla bile ses kasma işini çok rahat şekilde yaparsın. Gaming kulaklık tarafında teknoloji neredeyse hiç ileri gitmedi son 5-6yıldır belki de daha fazladır. O yüzden önerim uzun vadeli malzeme kalitesi düzgün, eli yüzü okey pedleri rahat bir kulaklık almanız olur.

Oyun kulaklıklarında özellikle kablosuz kulaklıklarda bu kadar ince ses detaylarına bakmak mantıksız bence. Zaten sesi en uga buga şekilde alıyorsun en iyisinde bile. Fiyatta farkeden şeyler genel olarak malzeme kalitesi, şarj süresi, mikrofon kalitesi ( eğer harici mik varsa bu da öd), ped rahatlığına vs bakılmalı. Keza gerçekten ses kulağı olup müzik dinlemek isteyen farklı şeyler arayan kişiler bakmamalı bile. 1.5kya aldığın kulaklıkla bile ses kasma işini çok rahat şekilde yaparsın. Gaming kulaklık tarafında teknoloji neredeyse hiç ileri gitmedi son 5-6yıldır belki de daha fazladır. O yüzden önerim uzun vadeli malzeme kalitesi düzgün, eli yüzü okey pedleri rahat bir kulaklık almanız olur.
Oyun kulaklığı dersek o kadar farka lüzum yok, müzik de dinlenir deyince de oyun kulaklığıyla olmaz mı oluyor :D tüm ses senaryolarında üzmeyecek bir ürün işte, olayı bu. BT ile beraber built-in mic var, 200 saat batarya vaadediyor. Ama suni deri olduğu için eksi yazar, çünkü cloth replacement alınamaz, değil mi? Geriye bir tek malzeme kalitesi kalıyor, onda da veri yok. Yeni model, buradaki kimse eline almadı bile.

Ekler

• graph (1).webp
    graph (1).webp
    91.7 KB · Hit: 29
  • graph (2).webp
    graph (2).webp
    89.3 KB · Hit: 27
  • graph (3).webp
    graph (3).webp
    89.9 KB · Hit: 29
Oyun kulaklığı dersek o kadar farka lüzum yok, müzik de dinlenir deyince de oyun kulaklığıyla olmaz mı oluyor :D tüm ses senaryolarında üzmeyecek bir ürün işte, olayı bu. BT ile beraber built-in mic var, 200 saat batarya vaadediyor. Ama suni deri olduğu için eksi yazar, çünkü cloth replacement alınamaz, değil mi? Geriye bir tek malzeme kalitesi kalıyor, onda da veri yok. Yeni model, buradaki kimse eline almadı bile.
Yani müzik tabi ki de dinlersin demek istediğim o değil, beklenti. 2-3k bütçe üzerinde olan herhangi bir kulaklıkta ses kulağı gelişmiş olmayan bi insana ses performansı yeterli geliyor. Btyi artık çoğu kulaklığa koyuyorlar kablosuzda ki 120saat batarya civarlarında çok ürün var bu fiyat bandında. Hs80 maxın 96 olması lazım veya rog delta 2nin 100civarı vs. Dediğiniz gibi padleri değişebilirsiniz ama bu da ek masraf. Reviewleri beklemek daha mantıklı bu bütçeler verilcekse

Pahalı

Yani müzik tabi ki de dinlersin demek istediğim o değil, beklenti. 2-3k bütçe üzerinde olan herhangi bir kulaklıkta ses kulağı gelişmiş olmayan bi insana ses performansı yeterli geliyor. Btyi artık çoğu kulaklığa koyuyorlar kablosuzda ki 120saat batarya civarlarında çok ürün var bu fiyat bandında. Hs80 maxın 96 olması lazım veya rog delta 2nin 100civarı vs. Dediğiniz gibi padleri değişebilirsiniz ama bu da ek masraf. Reviewleri beklemek daha mantıklı bu bütçeler verilcekse
İkisinde de built in mic yok diye biliyorum, en azından benim senaryomda önemli. Daha fazla incelemenin gelmesi tabii ki daha iyi olur, örneğin benim referans verdiğim kişi maxwell-a50 gibi kulaklıklara yakın derken soundguys sesi beğenmemiş. Bir de gidip cloud jet önermişler ki kronik problemleri olan saçma sapan bir ürün. Gadgetry ear simulator kullanıyor ve kendi databaseini oluşturuyor. Bir de rtings inceleyip benzer sonuçlara varsa, build quality (deneyip görmekten başka seçenek yok) dışında her şey açıklığa kavuşmuş olur.

İkisinde de built in mic yok diye biliyorum, en azından benim senaryomda önemli. Daha fazla incelemenin gelmesi tabii ki daha iyi olur, örneğin benim referans verdiğim kişi maxwell-a50 gibi kulaklıklara yakın derken soundguys sesi beğenmemiş. Bir de gidip cloud jet önermişler ki kronik problemleri olan saçma sapan bir ürün. Gadgetry ear simulator kullanıyor ve kendi databaseini oluşturuyor. Bir de rtings inceleyip benzer sonuçlara varsa, build quality (deneyip görmekten başka seçenek yok) dışında her şey açıklığa kavuşmuş olur.
Built in mic size ne gibi katkı sağlıyor meraktan soruyorum

Yani malzeme kalitesinden bahsederken razer en son gelir.
Bu da karşılaştırması
iksini de takma fırsatı buldum hocam, cloud 3 daha ağır ve tok hissettiriyor lazere göre ama çatlama şikayetleri lazer kadar var. Cloud gereksiz ağır bir kulaklık. Ses tarafında da eq ayarı kötü lazerin, tizleri biraz arttırdığınızda cloud 3 kadar iyi olacaktır. Fiyatları arasında da 3k fark var, unutmamak lazım.

steelseries nova pro wireless trendyol da 10 bin tl. Avrupadan daha ucuza satılıyor. Biraz daha ekleyip bu kulaklığı almak daha mantıklı geldi.

Kafaüstü kablosuz oyuncu kulaklığında bu tuningi yakalamaları çok acayip ilk indirimde alacağım bir kulaklık olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,721
Üyeler
183,461
Son üye
zleaN
Geri