Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

Cloud III'ün yeni versiyonu. Bluetooth ve built in mic var, batarya süresi daha uzun. Yurtdışı liste fiyatı 180$. Mediamarktta şu an 6669₺, vatanda 7049'dan stok girmişler. Ortodoks manayla indirim değil fakat yd fiyatından ucuz (yurtdışında da pek indirime girmiyor yeni olduğu için). Ben satın almayı düşünüyorum, bu civarda wireless arayanlar için iyi seçenek gibi zira hs80 max vs indirime pek girmiyor.

İlk izlenimlerim:
Çok beğendim, fakat dongle yüzünden başım ağrıdı. Kutudan yamuk çıktığındam bahsetmiştim. Evvela hyperx supportla konuştum, dongle gönderelim demek yerine satın aldığınız yerden değişim isteyin dediler. Mediamarkt online ödeme mağaza teslimatlı siparişti. Teslim aldığım mağazaya gittim, işi yokuşa sürdüler hijyen ayağına. Servise göndericez rapor çıkarıcaz, sonra 20 günde iade veya değişim olacak dediler. Benimle ilk ilgilenen hanımefendi bu ürünlerin 7 kere test edildiğini, dongleın kutudan bu halde çıkmasının imkansız olduğunu ve dongleı benim zorlayarak bu hale getirdiğimi söyledi (Laptop kullanıyorum, kocaman masam var her yer boş kazaen değil, bilerek de niye zorlayayım :D). Ayrıca bir ürün 7 kere mi test edilir Allah aşkına, düzgün bir şey de yüz bin de, milyon de hahahah. Ben de bu yediyi nereden bildiğini sordum, yüzünü görmeliydiniz. Neyse iş hallolmayacak gibiydi. Müdürlerini çağırmalarını istedim, biraz konuştuk tam iade vereceğiz dedi. Hanımefendi mızıklıyor bir yandan, müdür de onu ikna etmeye çalışıyor hahahahaa. Akşamına vatandan gidip bir daha aldım ama kutuyu beraber açmak kaydıyla :D orada test ettim aldım devam ediyoruz. "Ses kasma" işi muazzam. Ngenuity üzerindeki spatial sound özelliği kapalı, stok ayarda saçma derecede iyi ses kasılıyor. Müzik deneyimine gelirsek, mid ve treblelar harika. Bass ise stok haliyle okayish, bleeding yok ama kuvvetli de değil. Bu bir eksi değil benim için. Örneğin stinger 2 wired 3.5mm jak ile o kadar çok bass veriyor ki, kulaklık titriyor. Bu bassların iyi olduğu anlamına gelmiyor, ama yüksek mi yüksek. Bass müzik için ufak EQ yeterli olur. Ergonomiye gelirsek, kafamda olduğunu nadiren hissediyorum. Sallanma yok. Padler rahat (leatherette yazın doğal olarak daha sıcak). 2 adet built-in mic başarılı. Dışarıda sokakta telefon görüşmesi yapılabilir. Ben buds 2 ile dışarıda görüşemiyoruz mikrofon o kadar kötü. Ayrıca bu built in mic için de mic monitoring özelliği açık. Sesi kısmadan veya durdurmadan dışarıdan gelen sesleri algılamak mümkün oluyor. Fakat, mic monitoringin genel olarak sesi düşük kalıyor biraz, bence firmware update ile düzeltilecektir. Donanım buna yetmediğinden değil yani. Son olarak, malzeme kalitesi asla "hp hyperxi aldı çöpten üretmeye başladı" değil. Premium hissettiriyor hiçbir yerinde adi plastik hissi almadım, sürücüleri tutan çerçeveler alüminyum zaten. İleride kırılıp döküleceğini sanmıyorum, umarım yanılmam.
cloud II kabloludan belli başka bir kulaklık kullanamıyorum 3 wirles vardı kardeşime verdim bunuda denemek lazım

Hx mi Steelseries Arctis Nova 7 mi sizce kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum şu an cloud 2 kullanıyorum üstündeki deri çatlamayı geç kalmadı bile full soyuldu gitti
Karşılaştırmak için şuraya bakabilirsinin:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

38 saat vs 120 saat batarya süresi. deri pad sevmiyorsanız da değiştirebilirsiniz kolayca.

Ekler

• n7.webp
    n7.webp
    89.3 KB · Hit: 22
  • n2.webp
    n2.webp
    90.9 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
Karşılaştırmak için şuraya bakabilirsinin:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

38 saat vs 120 saat batarya süresi. deri pad sevmiyorsanız da değiştirebilirsiniz kolayca.
yani hyper mı diyonuz hocam

cloud 3 wireless ile arasındaki fark nedir sadece bluetooth mu sizce hangisi alınır aradaki farka değer mi ?

peki normal cloud 3 mü S mi pek kulaklık konusundan anlamıyorum sadece kablodan kurtulmak istiyorum ve güzel bir şey olsun istiyorum
cloud 3 wireless ile arasındaki fark nedir sadece bluetooth mu sizce hangisi alınır aradaki farka değer mi ?
Halihazırda cloud iii yoksa S alınabilir bence. Sadece bluetooth değil seste de iyileştirme var sonuçta

Geri