Discord Şahsi Hakaret

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba size bir şey danışmak istiyorum

Discord sunucusunda biri bana şahsi küfür etti ve engelledi ve bende ona edince CİMERE şikayet etmiş.

Bir kişiye zorbalık yapıp ardından küfür eden biri ona hakaret gelince şikayet etme hakkı var mı ?

neden herkes cimere şikaye ediyor abi aleglkpegkpwgep
Ama şunu söyleyim insanlara küfür yağdıran toxsic biri değilim yada kafama göre özelden saydırmam ama biri benle uğraşıp bilmem ne çocuğu diyip sunucudan atıyor. Bende dediklerin aynısını sana ithaf ediyorum manasında dediği şeyleri tamamen sizsiniz gibi bir şey yazdım ardından bana ağır küfür edip engelledi. Benimde saçma bir huyum var biri bana ağır hakaret edince bom boş bekleyemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uğraşmazlar bence bunla
Bende ilk yazdığım mesaj ve sonrasında gelenlerin kanıtı var zaten ama 18 yaşından büyük olduğunu iddia ediyor. Bana ilk ağır hakaret edende direk o aslında

Uğraşmazlar bence bunla

Ama şunu söyleyim insanlara küfür yağdıran toxsic biri değilim yada kafama göre özelden saydırmam ama biri benle uğraşıp bilmem ne çocuğu diyip sunucudan atıyor. Bende dediklerin aynısını sana ithaf ediyorum manasında dediği şeyleri tamamen sizsiniz gibi bir şey yazdım ardından bana ağır küfür edip engelledi. Benimde saçma bir huyum var biri bana ağır hakaret edince bom boş bekleyemiyorum

Bende ilk yazdığım mesaj ve sonrasında gelenlerin kanıtı var zaten ama 18 yaşından büyük olduğunu iddia ediyor. Bana ilk ağır hakaret edende direk o aslında
sen rahat olsana.işler zaten ciddiye binerse ilk onun küfür ettigi her türlü ortaya çıkar

Valla bende çok şikayette bulundum hiç birine ciddi cevap gelmedi zaten bir kac haftada geliyor cevap

cimer bakmaz bu işlere hakaret davası açıcaksınız
Valla hocam hem ilk eden p hemde aştığını iddia edende. Ben bütün bağlantılarımı kaldırdım hatta yazdığım hesabı sildim. Sizce bişey olur mu ? Bana hakaret edip sunucudan atıp sen kimsin ki bu bu lafları konuşmayı cesaret ediyorsun diyince ailevi küfür eden bir kişiye bende ettiğim için dava yer miyim

muhtemelen bir şey çıkmaz böyle konularda ama karşı tarafın avukatı varsa vakti varsa uğraşırım derse seni hertürlü bulur o konuda kaçışın yok

muhtemelen bir şey çıkmaz böyle konularda ama karşı tarafın avukatı varsa vakti varsa uğraşırım derse seni hertürlü bulur o konuda kaçışın yok
Küfürü ilk eden o ama ve oda biliyor. Sorun çıkar mı yine.

Bayram Bayram canımı sıktı ya. Gel hakaret et karşılık gelince şikayet etcem de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,532
Üyeler
195,656
Son üye
reinor
Geri