efemanadam123
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Orjinal Windows 10 pro bilgisayarım var MTA adlı oyuna her girişimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran geliyor oyunu oynayamıyorum ne yapacağım.
Wd 10 pro olan her cihaz iyi değildir sistem özelliklerin neOrjinal Windows 10 pro bilgisayarım var MTA adlı oyuna her girişimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran geliyor oyunu oynayamıyorum ne yapacağım.
gtx 1650 i5 11. nesilWd 10 pro olan her cihaz iyi değildir sistem özelliklerin ne
Evet.Gta san andreas orjinalmi
Sil tekrar kur yada GTA SA yi crackli yükle öyle deneOrjinal Windows 10 pro bilgisayarım var MTA adlı oyuna her girişimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran geliyor oyunu oynayamıyorum ne yapacağım.
sil tekrar kur denedim ama cracklı denemedim daha ama denerim.Sil tekrar kur yada GTA SA yi crackli yükle öyle dene
sil tekrar kur denedim ama cracklı denemedim daha ama de
zaten denedim 500 mb yiCrack li 500mb dene
Uyumluluk ayarlarına bakabiklir misin uygulama özellikleri kısmından.zaten denedim 500 mb yi
Uyumluluk ayarlarına bakabiklir misin uygulama özellikleri kısmından. Baktım
Crack li 500mb deneOrjinal Windows 10 pro bilgisayarım var MTA adlı oyuna her girişimde cihazınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran geliyor oyunu oynayamıyorum ne yapacağım.