Alacağım ekipmanlar ve önerileriniz

Melih11

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar bir kaç tane ekipman buldum bunları size paylaşacağım. Eğer beğenmezseniz bana feed-back yapar mısınız? Ben tam anlamıyla anlamıyorum. Bu arada bütçelerim monitör 4k; klavye, maus ve kulaklık içinde toplam 2k.
Benim bulduklarım bunlar: Mouse Klavye
Kulaklık Monitör
Not: bunları yarın sabah alacağım. DA sistemide almaya uğraşıcam.

Arkadaşlar bir kaç tane ekipman buldum bunları size paylaşacağım. Eğer beğenmezseniz bana feed-back yapar mısınız? Ben tam anlamıyla anlamıyorum. Bu arada bütçelerim monitör 4k; klavye, maus ve kulaklık içinde toplam 2k.
Kulaklık Monitör
Kulaklık dışında her şey iyi dostum o kulaklık seni en fazla 8 ay götürür aynısı kullanıyorum şuan kulağımda ses kalitesi düşüyor yırtılıyor bi tarafından ses gelmiyor mikrofonu cızırtı yapıyor bilgine

Kulaklık dışında her şey iyi dostum o kulaklık seni en fazla 8 ay götürür aynısı kullanıyorum şuan kulağımda ses kalitesi düşüyor yırtılıyor bi tarafından ses gelmiyor mikrofonu cızırtı yapıyor bilgine
800-900e çıkarım. Ne alabilirim ki

Kulaklık Monitör
MOUSE SIK SIK İNDİRİME GİRİYOR ELİNDE BİR MOUSE VARSA BENCE BEKLE KULAKLIK İÇİNDE GAMEPOWER KİZARU TAVSİYE EDERİM KLAVYE BENCE DAHA UYGUNA DAHA GÜZELLERİ VAR MONİTÖR GÜZEL :)

Deathadder V2 itopya üzerinde 460TL.

800-900e çıkarım. Ne alabilirim ki
800-900e çıkarsan net hyperx cloud2 mouse için acelen yoksa indirimler de daha uyguna gelebilir ya da daha iyi ürün alabilirsin ama kulaklık için o bütçe varsa hyperx cloud2 tavsiye edebilirim hazır 15-28 temmuz indirimleri de başlayacak bekle bir istersen yarını

Cloud II, k552 ve deathladder V2 alırsan setin tamamlanır hocam, bende araştırdığım için bunlari almaya karar verdim. Cloud II FPS oyunlarda blackshark V2den daha iyi ses verir ama blackshark v2 FPS oyunları hariç diğer tüm konularda daha iyi ses verir, önerdiğim mouse küçük el hariç hemen hemen el boyutuna ve tutuşuna uyumludur, klavye ise 700-900 TL civarı alınabilecek en iyi klavye

Son düzenleme:

Dostum Uzun süre gitmesini istiyorsan kaliteli istiyorsan Razer Blackshark V2 X alıcaksın yada biraz bütçeyi aşıp​

HyperX Cloud 2 7 alıcaksın ikiside mükemmel ürünler​

Teşekkür ederim. Değerlendireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MOUSE SIK SIK İNDİRİME GİRİYOR ELİNDE BİR MOUSE VARSA BENCE BEKLE KULAKLIK İÇİNDE GAMEPOWER KİZARU TAVSİYE EDERİM KLAVYE BENCE DAHA UYGUNA DAHA GÜZELLERİ VAR MONİTÖR GÜZEL :)
Kanka ama elimde hiç mouse yok ki. Bekleyemem o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud II, k552 ve deathladder V2 alırsan setin tamamlanır hocam, bende araştırdığım için bunlari almaya karar verdi. Cloud II FPS oyunlarda blackshark V2den daha iyi ses verir ama blackshark ve FPS oyunları hariç diğer tüm konularda daha iyi ses verir, önerdiğim mouse küçük el hariç hemen hemen el boyutuna ve tuşuna uyumludur, klavye ise 700-900 TL civarı alınabilecek en iyi klavye
Kanka DA sistemi alırsam parçaları bunlara yükseleceğim. Elimde dümdüz 20k para var. Kartta duruyor hrpsi şuan. Ailemden sadece bunu alabildim. Mouse aynı zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,006
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri