aagr3siff
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Normal dostumBiraz önce game ready sürücüsü güncellemesi yaptım ve oyun ekstrem ayarlarda beklemediğim bi fps verdi bir de siz bakın normal mi acaba
Laptop Özellikleri:
RTX 305İ Tİ 75W
İ5 11400H
1X 8 RAM
Evet dostum normal. YouTube üzerinden test videolarına bakabilirsin böyle şüphelendiğin durumlardaUltrada da 65 50 arası veriyordu normal yani
Normal dostum
Ayarı düşürürsen yük işlemciye binmeye başlar, o yüzden ekran kartı kullanımı azalır. Ramle alakası yok, yanlış bir bilgiNasıl yani şimdi yüksek ayarlara düşürdüm bu sefer de gpu yu %100 kullanmıyor tabi bu öncedende vardı
Hayır hocam, internetteki tüm testlerde bu ekran kartıyla gördüğüm en yüksek 60-65 fps. Onda da işlemci bir tık daha iyi ve ekran kartı 95wArkadaşlar ben aşağıdaki sistemle ekstrem ayarlarda 50 alıyorum, arkadaşın daha fazla alması gerekmez mi?
Peki benim bu sistemle ekstrem ayarlarda 45-50 almam normal mi? Hatta bazı bölgelerde 50'den bir tık fazla bile alıyordum. Yani daha güncel ve yüksek bir sistemle benim sistemim aynı değerleri alması garip geldi bana.Hayır hocam, internetteki tüm testlerde bu ekran kartıyla gördüğüm en yüksek 60-65 fps. Onda da işlemci bir tık daha iyi ve ekran kartı 95w