❌İndirim Bitti! NZXT Kraken X53 240mm 914 TL!!

Ürün elime ulaştı kutu da hasar yok plastik poşet hiç açılmamış gibi duruyor fatura bana da gelmedi mail attım ürün geldikten 3-5 gün içerisinde gönderiyorlarmış vakit bulunca kasama takacağım şimdilik soru yok gibi şimdi açıp baktım herhangi bir sorun gözükmüyor gibi ama henüz kasama takmayacağım en azından bana gelen iade ürün değil gibi
Bana geldi fatura bu arada.

bedavaymış ya nasıl görmem bu konuuyu uffff

Ürün elime ulaştı kutu da hasar yok plastik poşet hiç açılmamış gibi duruyor fatura bana da gelmedi mail attım ürün geldikten 3-5 gün içerisinde gönderiyorlarmış vakit bulunca kasama takacağım şimdilik sorun yok gibi şimdi açıp baktım herhangi bir sorun gözükmüyor gibi ama henüz kasama takmayacağım en azından bana gelen iade ürün değil gibi
Garanti belgesi size geldi değil mi?

CB911265-6BF8-4990-AA7E-4ACE79E26E13.png

Dostlar hayırlı olsun alırım :)
Bende kusurlu kutu vs ibaresi yok.

LGA 1700 kiti çıktı mı sizde?
Çıktı hocam kücük bir paketin icinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

montajı konusunda hicbir fikrim yok. zaten sımdı kullanmıcam ürünü işlemci yeniledikten sonra ancak düşünüyorum.

Sizce montaj konusunda kasmalı mıyım ? ürünü test etmek adına ? Çalısıyor mu çalışmıyor mu gibisinden . yoksa cok önemsemeyip nasıl olsa garantisi var deyip ugrasmıyım mı ?

Son düzenleme:
Çıktı hocam kücük bir paketin icinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

montajı konusunda hicbir fikrim yok. zaten sımdı kullanmıcam ürünü işlemci yeniledikten sonra ancak düşünüyorum.

Sizce montaj konusunda kasmalı mıyım ? ürünü test etmek adına ? Çalısıyor mu çalışmıyor mu gibisinden . yoksa cok önemsemeyip nasıl olsa garantisi var deyip ugrasmıyım mı ?
Hocam zaten ürün size jelatinli olarak geldiyse çok kasmanıza gerek yok bence.

Geri