❌İndirim Bitti! NZXT Kraken X53 240mm 914 TL!!

Bende anlamadım o konuyu fatura da göndermemişler garanti süresi içinde 24 ay yazıyor ortada fatura yok demin mail attılar isterseniz kutu hasarsız ürün ile değişim yapalım diye
Böyle bir imkan varsa değişin bence en azından kafanız rahat eder. Bugün bir sistem kolay toplanmıyor

Ben de instagramdan yazdım şimdi. Benim ürün daha kargolanmadı. Bazı arkadaşlara hasarlı kutu şeklinde yollanmış dedim. Umarım benim ürünü o şekilde yollamazsınız diye yazdım. Eğer size böyle bir teklif sundularsa kabul edin bence.
Kafamda sorular var tamam göndereyim kutu hasarsız göndersinler de ya ürünün kutusunu değişip yine aynı ürünü geri gönderirlerse ne olacak 😂 gerek varmı bilemedim

Yinede karar sizin
Kafamda sorular var tamam göndereyim kutu hasarsız göndersinler de ya ürünün kutusunu değişip yine aynı ürünü geri gönderirlerse ne olacak 😂 gerek varmı bilemedim
O zaman kullanın gitsin 😉

Neden sorun oldu bu olay çok uyguna ürün aldınız ürünün kendisinde fiziksel hiçbir şey yok diyorsunuz üstüne kutu şöyle böyle diyorsunuz yani anlamadım kargoda olmuyor mu sonuçta hasar olabilir çizik yırtık olabilir önemli olan ürünün kendisinde bi sıkıntı olmaması , bazen şaşırıyorum yani :)

Neden sorun oldu bu olay çok uyguna ürün aldınız ürünün kendisinde fiziksel hiçbir şey yok diyorsunuz üstüne kutu şöyle böyle diyorsunuz yani anlamadım kargoda olmuyor mu sonuçta hasar olabilir çizik yırtık olabilir önemli olan ürünün kendisinde bi sıkıntı olmaması , bazen şaşırıyorum yani :)
Adamlar kutusu hasarlı ürünü satıyoruz demediği için inanılmaz büyük tazminatlar ile mahkemeyi kaybederlerdi Almanya'da olsaydık, lakin Türkiye'nin sistemini bilmediğim için bir şey söyleyemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da basilisk V2 geldi dış kargo kutusu hasarsızdı ama kargo kutusunu açınca ürünün kutusunun hasarlı olduğunu gördüm, iade vb de almadılar ancak bu olaydan sonra sorunun kargo şirketinde olmadığını anladım. BANA KUTUSU HASARLI ÜRÜN GONDERICEKSE ORAYA YAZICAK, büyük harflerle yazdım kusura bakma, daha da bir şey alınmaz bunlardan

evet o konuda belirtse daha iyi olurdu onlarda ders çıkarır umarım bu durumdan bundan ,

Zeki arkadaşım, ilgili firma ürünün kutusunun hasarlı olduğunu bilerek gönderim yapıyor ve bunu satış sayfasında belirtmemiş. Bu durumu onlara ilettiğimizde hasarın farkında olduklarını ve ürünün testlerinin yapılıp gönderildiğini söylüyorlar. Yani ürün elime geçmeden ikinci ele düşmüş. Ayriyetten kutunun üstünde iade ürün olduğuna dair bir kağıt yapıştırmışlar fakat bunu acemi bir şekilde kutunun üzerinden yırtıp sökmeye çalışmışlar fakat belli oluyor. Yani anlayacağın ürünün kutusu hasarlı, ürünü daha önceden birisi satın almış, satın alan kişinin kullanıp iade etmiş olması yüksek ihtimal. Sence bunlar sorun değil mi? Ben ikinci el almak isteseydim sarı sitede bir sürü ilan var oradan gidip alabilirdim.

Arkadaşlar pckolik ile yazıştım. Bazı ürünlerde kutu hasarlı şekilde gönderilmiş ancak bu ürünleri çağırıp geri hasarsız ürün gönderiyoruz dediler. Aynı şekilde benim ürünüm de sorunsuz bir şekilde jelatinli sıfır olarak geldi. Yani herhangi bir sorun yok. Sorun yaşayan arkadaşlar firmayla yazışsınlar sorunlarını çözerler.

Ürün elime ulaştı kutu da hasar yok plastik poşet hiç açılmamış gibi duruyor fatura bana da gelmedi mail attım ürün geldikten 3-5 gün içerisinde gönderiyorlarmış vakit bulunca kasama takacağım şimdilik sorun yok gibi şimdi açıp baktım herhangi bir sorun gözükmüyor gibi ama henüz kasama takmayacağım en azından bana gelen iade ürün değil gibi

Ekler

• photo_5942559791069117136_y.jpg
    photo_5942559791069117136_y.jpg
    74.2 KB · Hit: 92
Geri