VForVendetta
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
3 haftadır bu hatayı alıyorum lütfen çözümünü biliyorsanız söyleyin çıldırıcam
Sistem özelliklerini ben mi tahmin edeyim sen mi yazarsın?3 haftadır bu hatayı alıyorum lütfen çözümünü biliyorsanız söyleyin çıldırıcamAlıntıyı görüntüle
ryzen 5500Sistem özelliklerini ben mi tahmin edeyim sen mi yazarsın?
Diğer oyunlarda bir sıkıntı çıkıyor mu yoksa sadece valorantta mı oluyor?ryzen 5500
rx 6600
16 gb ram
500gb ssd m2
windows 10 pro
sadece valorant cs gta falan sorunsuzDiğer oyunlarda bir sıkıntı çıkıyor mu yoksa sadece valorantta mı oluyor?
Bios sürümünü güncelleyebilirsin ekran kartı sürücünü onaylanmış ve sıkıntısız bir sürücüye güncelleyebilirsin.sadece valorant cs gta falan sorunsuz
şuan güncelsiniz diyo amd nin uygulamasında zaten sitesinden son olanı yükledimBios sürümünü güncelleyebilirsin ekran kartı sürücünü onaylanmış ve sıkıntısız bir sürücüye güncelleyebilirsin.
biosu nasıl güncelleyebilirimşuan güncelsiniz diyo amd nin uygulamasında zaten sitesinden son olanı yükledim
Anakartının marka modeli ne?şuan güncelsiniz diyo amd nin uygulamasında zaten sitesinden son olanı yükledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biosu nasıl güncelleyebilirim
msi b450m-a pro maxAnakartının marka modeli ne?
https://tr.msi.com/Motherboard/B450M-A-PRO-MAX/support buradan en güncel olanı indirmsi b450m-a pro max
msi b450m-a pro max
teşekkürler sorunum çözülür mü sencehttps://tr.msi.com/Motherboard/B450M-A-PRO-MAX/support buradan en güncel olanı indir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videoda nasıl kuracağınla ilgili sana yardımcı olur.
Bios sürümün hiç güncellenmediyse baya bir eski sürümde olabilir bu yüzden güncelledikten sonra sorununun çözülme ihtimali var.teşekkürler sorunum çözülür mü sence
sürümüne baktım 2022 nin 3. ayında güncellenmiş eski değil diğer güncelleme 4. ayda gelmiş bence sorunumu çözmeyecek başka önerin var mıBios sürümün hiç güncellenmediyse baya bir eski sürümde olabilir bu yüzden güncelledikten sonra sorununun çözülme ihtimali var.