Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,079
teşekkürler bir de şey sorucam operasyon aktif değilken bileti niye satılıyor sadece ticaret amaçlı mıŞu anda bildiğim kadarıyla aktif operasyon yok. Farklı farklı operasyonlar gelir ve geldiği zaman biletini alabilirsin, biletin sana verdiği görevleri yerine getirdikçe ödülleri topluyorsun ancak ödülleri toplayabilmek için bileti satın alman gerekir. Bileti almadan da görevleri yapıp, operasyon bitmeden önce bileti alabiliyorsun sanırım. Yanlış olmazsam operasyonun bitimine yakın bilet fiyatları indirime giriyor. Kâr elde edenler var ancak fazlaca vakit harcıyorlar, biraz bıkabilirsin.
Rica ederim, maalesef bunu bilmiyorum.teşekkürler bir de şey sorucam operasyon aktif değilken bileti niye satılıyor sadece ticaret amaçlı mı
yeni operasyonun geleceği tarih belli mi veya hep yakın tarihlerde mi çıkıyorBiletler eskiden indirime giriyordu fakat son 3 operasyondur hiç inidirime girmiyor
hocam gaben bilir onu biz bilemeyiz ama sızıntılara göre 21 ağustosta büyük bir güncelleme geleceği söyleniyor o güncelleme ile beraber yeni operasyon gelebiliryeni operasyonun geleceği tarih belli mi veya hep yakın tarihlerde mi çıkıyor
anladım teşekkürlerhocam gaben bilir onu biz bilemeyiz ama sızıntılara göre 21 ağustosta büyük bir güncelleme geleceği söyleniyor o güncelleme ile beraber yeni operasyon gelebilir
Bu güncellemenin Source 2 olacağı söyleniyor, WarOwl da bi yayında Ağustos'ta gelecek güncellemeden sonra yeni haritalar ile ilgilenilmesi gerektiğinden falan bahsediyor, bunu da Source 2 ile ilgili olarak yorumluyorlar.hocam gaben bilir onu biz bilemeyiz ama sızıntılara göre 21 ağustosta büyük bir güncelleme geleceği söyleniyor o güncelleme ile beraber yeni operasyon gelebilir
evet bende source 2 olarak yorumluyorum fakat operasyonda büyük ihtimalle bu güncelleme ile beraber veya bir kaç hafta sonra gelirBu güncellemenin Source 2 olacağı söyleniyor, WarOwl da bi yayında Ağustos'ta gelecek güncellemeden sonra yeni haritalar ile ilgilenilmesi gerektiğinden falan bahsediyor, bunu da Source 2 ile ilgili olarak yorumluyorlar.