Çözüldü✓ MSİ FORGE 100M fan çoklayıcı

KNNN

80+
Reaksiyon skoru
1
Kasayı ıkıncı el olarak aldım ve kasanın ıcınde argb kontrolcü cıkmadı ve ön fanları bayalacak bir şey bulamadım bunun ıcın bana fan çoklayıcı ve argb kontrolcüsü önere bilirmisiniz

O kasada fan kontrolcü var. Kasanın arkasına iyi bakın.

Kasayı ıkıncı el olarak aldım ve kasanın ıcınde argb kontrolcü cıkmadı ve ön fanları bayalacak bir şey bulamadım bunun ıcın bana fan çoklayıcı ve argb kontrolcüsü önere bilirmisiniz
Geçen sene bu kasayı kullanırken bu fan çoklaayıcısını aalmıştım işimi görüyordu. https://www.hepsiburada.com/primex-...oklayici-kart-p-HBCV000003VIL5?magaza=Poltech

NOT: 100M modelin ARGB fanlar bulunmuyor 100R modelinde ARGB fanlar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kasada fan kontrolcü var. Kasanın arkasına iyi bakın.
Hocam RGB kontrolcü var

fan kontrolcüsu olduğunu biliyorum ama kasayı ikinci el olarak aldığımdan dolayı satan arkadaş kaybetmiş ondan dolayı kontrolcüye de ihtiyacım var.
Vaaaa dolandırıldık la ben aldığımda yoktu

Hocam bu 3 pinli uyum sağlamıyor

Bakmadım

Vaaaa dolandırıldık la ben aldığımda yoktu

Geçen sene bu kasayı kullanırken bu fan çoklaayıcısını aalmıştım işimi görüyordu. https://www.hepsiburada.com/primex-...oklayici-kart-p-HBCV000003VIL5?magaza=Poltech

NOT: 100M modelin ARGB fanlar bulunmuyor 100R modelinde ARGB fanlar var

Hocam RGB kontrolcü var
Peki bu attığını aldığımda hem fanları çalıştırıp hemde rgblerini yakabilir miyim

kontrolcüm yok malesef kasada işin garip tarafı ise fan rgb cıkışları biri erkek biri dişi bunları nereye nasıl bağlayacagım bilmiyorum anakartımda 3 tane 4 pın fan gırıs yerı vardı ve bırını işlemcı için birini kasanın arkasındakı fan ıcın bırınıde önde duran fan ıcın taktım ama bunları bı yere takamadım ve bunun ıcın nasıl bır şey alacagımı bılmıyorum.

Ekler

• FAN RGB.jpeg
    FAN RGB.jpeg
    88 KB · Hit: 49
Resimdeki kabloların dışı olanı delikli olanı anakarta takılır ama senin anakart bunu desteklemiyor ise kontrolcü takmanız lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,059
Üyeler
195,515
Son üye
kaklas
Geri