Yardım Msi A520M-A PRO anakart

dogan52

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba msi A520M-A PRO anakartım var ve sanirim argb veya rgb desteklemiyor bilgisayar kasam da msi mag forge m100a d60 kasanın fanları tek olarak rainbow yanıyor kasanın fan renklerini nasıl değiştirebilirim kasam argb destekliyor fakat anakart desteklemiyor birçok msi center dragon center vs gibi uygulamalarından denedim aradım taradım bulamadım kasayi sökmek mi gerekiyor yoksa bir çaresi yokmu anakartı mı değiştirmem gerekiyor yoksa kendi kontrolcüsü olan bir kasa mı almam gerekiyor kasamda renklerin değiştirildiği tuşa basıyorum fakat renkleri değiştirmiyor

Kasanin sag tarafında kablolama bölümünde takılı olan bir kontrolcü var mı? Yoksa başka şansın yok maalesef ya anakartta argb girisleri olacak ya da kontrolcü yardımıyla yapacaksın. O fanlar rgb ise renkleri degismez oyle rainbow yanar sadece. Argb fanlarin varsa ve anakarta bagliysa o msi center gibi yazilimlar işe yarar. Kontrolcün yoksa alip takabilirsin ama fanlari da degistirmen lazim. Rgb fanlarin rengi degismiyor. Argb fan olmasi lazim

Kasanin sag tarafında kablolama bölümünde takılı olan bir kontrolcü var mı? Yoksa başka şansın yok maalesef ya anakartta argb girisleri olacak ya da kontrolcü yardımıyla yapacaksın. O fanlar rgb ise renkleri degismez oyle rainbow yanar sadece. Argb fanlarin varsa ve anakarta bagliysa o msi center gibi yazilimlar işe yarar. Kontrolcün yoksa alip takabilirsin ama fanlari da degistirmen lazim. Rgb fanlarin rengi degismiyor. Argb fan olmasi lazim
peki sence kontrolcüsü olan yeni bir kasa mı almak daha mantıklı yoksa anakart mı işlemci uyumluluğu oluyor mu bilmiyorum işlemcim ryzen 5 5600x

Zor bir karar. Eğer yakın zamanda am5 e gecme durumun yoksa a520 den kurtulup f/p bir anakart alabilirsin ama dedigim gibi argb fan da alman lazım sendeki fanlarin yerine. Öbür yandan kasayla bu isin bir alakasi yok sadece kontrolcü alabilirsin. Argb kontrolcu yazıp arat var öyle ürünler. Zamaninda benim kontrolcum bozuldugunda ugrasmayip yeni anakart almıştım ama am5 e geçmiştim. Am4 platformuna para harcamaya gerek yok artik. Bu arada sadece kontrolcu de alsan yine argb fan alman lazim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,369
Üyeler
190,022
Son üye
Hatex
Geri