internet alt yapı sorunu

MrMurat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,142
Arkadaşlar oturduğum apartmanda fiber altyapısı yok max 16 mbps kullanabiliyorum ofiste internet paketim 100 mbps ışık hızında eve gelince pc yi açasım gelmiyor bu sorunu düzeltmem için taşınmalımıyım yoksa turkcell superbox alsam işimi görür mü ?

Arkadaşlar oturduğum apartmanda fiber altyapısı yok max 16 mbps kullanabiliyorum ofiste internet paketim 100 mbps ışık hızında eve gelince PC yi açasım gelmiyor bu sorunu düzeltmem için taşınmalımıyım yoksa turkcell superbox alsam işimi görür mü ?
SÜPERBOX ALIRSAN GÖREVLİLER VARKEN TEST ETTİR HIZI VE SAKIN MODEMİN ŞİFRESİ VEYA AYARLARI İLE OYNAMA FİBER BAŞVURUSDA YAPABİLİRSİN

SuperBox hakkında çok şikayet var. İstenilen performansı vermeyebilir.

Superbox istedigin degerleri verecegini sanmiyorum

Superbox iş görür ancak fiyatı biraz fazla. VDSL altyapısı var mı peki ?

Benim altyapım 12megabit :\
Altyapı ile halledebilirsin. Getirirler yakında fiberi. Zorunluluk oldu artık.

aylık 16 mbps 90 ödüyorum hocam 100 daha verip kalite ve performans almayı tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var buyuk ihtimal
Altyapı hız sorgulama yaptığında 16 mı alabiliyorsun en fazla ?

Ben kullanıyorum çoğu kişi memnun değil ama ben memnunum niye bilmiyorum sadece bazen kopmalar oluyor oyun indirken 2.5 falan en düşük 2.0 altına düşmez

Ben mesela türknet kullandım 3-4 sene gta 5 35 gb öğlen 4 de bıraktım gece 12 de bitti ve sabit 1.5-1.0 ama bu 2.0 ı n altına hiçbir zaman düşmüyor

Kısacası ben gayet memnunum bazıları 0.30 dow 0.20 upload alıyor ben sabit 20 dow 5 upload alıyorum normalde 10 upload veriyor ama altyapı olmadığı için 10 up veriyor

Twitter üzerinden Yusuf Kıraç Bey'e yazın size kesin dönüş yaparlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,944
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri