VDS sahipleri tabii ki hangi IP'den ve hangi cihazdan giriş yapıldığını görebilir ve kontrol edebilir.Meraktan bir şry sormak istiyorum vds ile ilgilendiğim işlemler gizliliğe önem veriyor mu ? Benim ip me; bağlandığım vds den ulaşabilme ihtimalleri var mıdır? Gizlilik ne derece vardır? İyi aksamlar.
Peki sıfırlasam vdsi? İp falan kalırmı?VDS sahipleri tabii ki hangi IP'den ve hangi cihazdan giriş yapıldığını görebilir ve kontrol edebilir.
Oo hocam birileri ddos atmis sanirimPeki sıfırlasam vdsi? İp falan kalırmı?
Oo hocam birileri ddos atmis sanirimyada cc vurmusuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gizlilige verdigim onem Alıntıyı görüntüle
Maalesef öyle değil dostum.İşlediğiniz suçun büyüklüğüne göre bulunma ihtimaliniz artar. Devlet bulmak isterse bulur. Ne kullanırsan kullan.
Öncelikle forumda illegal konuşulması yasak. Fakat konuya giriş yaptığın VDS'den tespit edilmemek istememen hakkında tavsiye vereyim.Peki sıfırlasam vdsi? İp falan kalırmı?
Gizli olmaya çalışmıyorumkiMaykıl yazınca gizlilik![]()
vds gizlilik olur ama büyük bir olaya karışırsan senın ıp nı öğrenebilirler ıp ne ulaşabilirler hangi sağlayıcıdan da aldığına bağlı tabikideMeraktan bir şry sormak istiyorum vds ile ilgilendiğim işlemler gizliliğe önem veriyor mu ? Benim ip me; bağlandığım vds den ulaşabilme ihtimalleri var mıdır? Gizlilik ne derece vardır? İyi aksamlar.
yapma yanar basin burdada soyleme en iyisiGizli olmaya çalışmıyorumkironalda suwi
Bas cc yi bas basss
Ben cc işlerine girmedim bilgim var sadece arkadaslar amazon gectim hihi 2 dk sonra iptal edilcek ama gectim hihi (!)yapma yanar basin burdada soyleme en iyisi
sorun yok kardesim yaa napcaklar ki ben pabci uce aldm babamin kredi karyiyla oda cc yani HACKERIZ BE CC(!)Ben cc işlerine girmedim bilgim var sadece arkadaslar amazon gectim hihi 2 dk sonra iptal edilcek ama gectim hihi (!)