Neler Yeni

Vds gizliliğe önem verir mi?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
VDS hizmetini sağlayan firma tüm bağlantı ve işlemlerin kaydını tutar, gerekli merciler hizmet sağlayıcıdan bilgileri talep ederlerse ve Türkiye de bulunan bir firma ise istenen bilgileri verirler, yabancı sağlayıcılar ise ya talep üzerine verebilirler vermezlerse eğer bulundukları ülke ile Türkiye'nin güvenlik işbirliği anlaşması varsa ki hemen hemen her ülke ile var, o şekilde oranın polisi talep eder ve alır.

Polisin peşine düşüp seni arayacağı bir işlem yapmadıysan sorun yok, polis dışında kişiler kolay kolay sana ulaşamaz.

Maykıl

80+ Silver
Express ve nord vpn log tutmaz eger illegal bir vds aldıysan ve bu vpn ler ile giris yaptiyssn bir sıkıntı yasamassin

İllegal bir sekilde bu bilgiyi kullanman durumunda sorumluluk kabul etmiyorum.

DaffyGraphic

80+ Silver
Express ve nord vpn log tutmaz eger illegal bir vds aldıysan ve bu vpn ler ile giris yaptiyssn bir sıkıntı yasamassin

İllegal bir sekilde bu bilgiyi kullanman durumunda sorumluluk kabul etmiyorum.
hocam supheli sahis gibi gozuktunuz bana hadi hayirlisi teknikler falan gelismis derecede

DaffyGraphic

80+ Silver
Hocam merak etmeyin illegal takilan birisi degilim merak edip ogrendim sadece

Creck valo hesao 3 tele (!)
Bende sizin gibiyim, alın terimizle helal para peşindeyiz valla.

DİSKORD NİTRO STOKLARİMİZ GELDİ BOOSTED 10 İNVİTE (!)

Maykıl

80+ Silver
Bende sizin gibiyim, alın terimizle helal para peşindeyiz valla.

DİSKORD NİTRO STOKLARİMİZ GELDİ BOOSTED 10 İNVİTE (!)
IMG_20220718_001029.jpg

Emre7878

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ronaldo
İşlediğiniz suçun büyüklüğüne göre bulunma ihtimaliniz artar. Devlet bulmak isterse bulur. Ne kullanırsan kullan
Maalesef öyle değil dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle forumda illegal konuşulması yasak. Fakat konuya giriş yaptığın VDS'den tespit edilmemek istememen hakkında tavsiye vereyim.

Şimdi ilk olarak neredeyse tüm VDS firmaları sen VDS satın alırken T.C kimlik numaran gibi detaylı kişisel verilerini istiyor.

Diyelim ki giriş yaptığın VDS'ye ve firmasına herhangi bir bilgini vermedin ve senin IP adresin gibi bilgilerini öğrenmesinler istiyorsun;

Log tutmayan bir VPN aracılığıyla (NordVPN) VDS bağlantısı yapabilirsin fakat daha önce kendi IP'in ile giriş yapmış olmaman gerekiyor. Böylece giriş formu olarak maskeli bir IP form gönderimi olur senin IP adresini öğrenemezler.

Bu dediklerim herhangi bir suç teşkil etmiyor fakat bunları illegaliteye yönelik kullanman durumunda sorumluluk kabul etmiyorum.
Teşekkür ediuorum sadece bilgi amaçlı sormustum. Ayrıca ortada illegal bir durum yoktur. Sağ olun ilginiz için .

Top Bottom