Meraktan bir şry sormak istiyorum vds ile ilgilendiğim işlemler gizliliğe önem veriyor mu ? Benim ip me; bağlandığım vds den ulaşabilme ihtimalleri var mıdır? Gizlilik ne derece vardır? İyi aksamlar.
Meraktan bir şry sormak istiyorum vds ile ilgilendiğim işlemler gizliliğe önem veriyor mu ? Benim ip me; bağlandığım vds den ulaşabilme ihtimalleri var mıdır? Gizlilik ne derece vardır? İyi aksamlar.
Öncelikle forumda illegal konuşulması yasak. Fakat konuya giriş yaptığın VDS'den tespit edilmemek istememen hakkında tavsiye vereyim.
Şimdi ilk olarak neredeyse tüm VDS firmaları sen VDS satın alırken T.C kimlik numaran gibi detaylı kişisel verilerini istiyor.
Diyelim ki giriş yaptığın VDS'ye ve firmasına herhangi bir bilgini vermedin ve senin IP adresin gibi bilgilerini öğrenmesinler istiyorsun;
Log tutmayan bir VPN aracılığıyla (NordVPN) VDS bağlantısı yapabilirsin fakat daha önce kendi IP'in ile giriş yapmış olmaman gerekiyor. Böylece giriş formu olarak maskeli bir IP form gönderimi olur senin IP adresini öğrenemezler.
Bu dediklerim herhangi bir suç teşkil etmiyor fakat bunları illegaliteye yönelik kullanman durumunda sorumluluk kabul etmiyorum.