Neler Yeni

Vds gizliliğe önem verir mi?

Emre7878

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ronaldo
Meraktan bir şry sormak istiyorum vds ile ilgilendiğim işlemler gizliliğe önem veriyor mu ? Benim ip me; bağlandığım vds den ulaşabilme ihtimalleri var mıdır? Gizlilik ne derece vardır? İyi aksamlar.

mfimmel

80+ Silver
Meraktan bir şry sormak istiyorum vds ile ilgilendiğim işlemler gizliliğe önem veriyor mu ? Benim ip me; bağlandığım vds den ulaşabilme ihtimalleri var mıdır? Gizlilik ne derece vardır? İyi aksamlar.
VDS sahipleri tabii ki hangi IP'den ve hangi cihazdan giriş yapıldığını görebilir ve kontrol edebilir.

Maykıl

80+ Silver
Peki sıfırlasam vdsi? İp falan kalırmı?
Oo hocam birileri ddos atmis sanirim :D yada cc vurmusuz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gizlilige verdigim onem
IMG_20220717_214924.jpg

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,497
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İsterseler 5 dakikada evine kadar bulurlar.

mfimmel

80+ Silver
İşlediğiniz suçun büyüklüğüne göre bulunma ihtimaliniz artar. Devlet bulmak isterse bulur. Ne kullanırsan kullan.
Maalesef öyle değil dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sıfırlasam vdsi? İp falan kalırmı?
Öncelikle forumda illegal konuşulması yasak. Fakat konuya giriş yaptığın VDS'den tespit edilmemek istememen hakkında tavsiye vereyim.

Şimdi ilk olarak neredeyse tüm VDS firmaları sen VDS satın alırken T.C kimlik numaran gibi detaylı kişisel verilerini istiyor.

Diyelim ki giriş yaptığın VDS'ye ve firmasına herhangi bir bilgini vermedin ve senin IP adresin gibi bilgilerini öğrenmesinler istiyorsun;

Log tutmayan bir VPN aracılığıyla (NordVPN) VDS bağlantısı yapabilirsin fakat daha önce kendi IP'in ile giriş yapmış olmaman gerekiyor. Böylece giriş formu olarak maskeli bir IP form gönderimi olur senin IP adresini öğrenemezler.

Bu dediklerim herhangi bir suç teşkil etmiyor fakat bunları illegaliteye yönelik kullanman durumunda sorumluluk kabul etmiyorum.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
vds gizlilik olur ama büyük bir olaya karışırsan senın ıp nı öğrenebilirler ıp ne ulaşabilirler hangi sağlayıcıdan da aldığına bağlı tabikide

DaffyGraphic

80+ Silver
Ben cc işlerine girmedim bilgim var sadece arkadaslar amazon gectim hihi 2 dk sonra iptal edilcek ama gectim hihi (!)
sorun yok kardesim yaa napcaklar ki ben pabci uce aldm babamin kredi karyiyla oda cc yani HACKERIZ BE CC(!)

s-sey birde 10tllik kotondan ship gecmistim uWu (!) (saka vallagi saka)

Top Bottom